Predstavujeme Vám ANNY10 – architektku

Kto je ANNY10?

Je mladá architektka, ktorá sa venuje najmä návrhom interiérov (bytov, domov, administratívnych aj komerčných priestorov), interiérovým návrhom jednotlivých miestností, rekonštrukciám, návrhom projektov rodinných domov, bytových domov, …až k stavebnému povoleniu.

Popri práci vo svojej vlastnej firme, si našla zaujímavý spôsob zárobku aj vďaka portálu Jaspravím.sk. Tento portál využíva nielen na predaj svojich služieb, ale taktiež na kúpu zaujímavých produktov a služieb od iných predajcov.

 

Čo nakupuješ/predávaš na jaspravim.sk?

Na jaspravim.sk predávam viacero služieb zameraných najmä na návrh vybraných miestností v interiéri , 3D vizualizácie a návrhy pre rekonštrukcie bytov/rodinných domov.

Čo sa týka nákupu, tak tu vyhľadávam služby/produkty, ktoré potrebujem najmä pre rozvoj vlastnej firmy. Rôzne SEO riešenia, ale taktiež som tu našla veľa šikovných bloggerov, ktorí pre mňa píšu články.

Ako sa ti nakupuje na jaspravim.sk?

Na jaspravim.sk je už toľko ponúkaných služieb a produktov, že každý si určite dokáže vybrať to, čo potrebuje. Vždy keď som niečo hľadala, tak som našla množstvo zaujímavých inzerátov na hľadanú službu / produkt.

Portál jaspravim.sk je určite miestom pre šikovných ľudí, ktorí majú čo ponúknuť a ukázať a popritom si aj dobre zarobiť.

Ponuku ANNY10 nájdete tu:

http://www.jaspravim.sk/vyhladavanie/?q=anny10

 

Komentáre sú uzavreté.