Dámy a páni, vitajte vo🌟🌟🌟VIP Klube🌟🌟🌟 na Jaspravim.sk!

Ahoj Jaspraváci,

pred rokom, práve na jar, sme priniesli viaceré zmeny. Nezaspali sme však ani tento rok a vytvorili sme – myslíme si skromne – niečo výnimočné.

Rozmýšľali sme, ako ešte viac podporiť našich verných a šikovných predajcov, ktorým záleží na tom, aby ich mikropodnikanie na Jaspravim.sk rástlo a aby sa ako freelanceri rozvíjali a zdokonalovali. Hľadali sme cestu, ako šikovných a pracovitých Jaspravákov odmeniť, oceniť, vydvihnúť spomedzi ostatných.

Denne sa na zákaznickom servise stretávame s vašimi radosťami i starosťami, ktoré nám dali skvelý vhľad pre to, čo sme chceli priniesť našim najvernejším a najšikovnejším.

Hľa, a tu je nový projekt, ktorý vám s  radosťou predstavujeme.

🌟🌟🌟 Predstavujeme jaspravácky VIP KLUB 🌟🌟🌟

Ide o novú unikátnu službu, kedy členom nášho portálu poskytujeme na jeden rok výhody, aké nemá každý predajca alebo nakupujúci. Tieto výhody vám pomôžu ušetriť na topovaní alebo nechávať si  napríklad vyplácať zárobky skôr, ako ostatní a ešte o mnoho VIAC.

Členstvom vo VIP KLUBE Jaspravim.sk získaš mnoho výhod, ktoré štandardní predajcovia nemajú. Iba za 29,99 EUR ročne získaš výhody v hodnote minimálne
119 EUR + ďalšie výhody, ktoré sa ani vyčísliť nedajú.

Viac informácií o VIP klube nájdeš tu >

Alebo nás kontaktuj emailom na info@jaspravim.sk, alebo v každý pracovný deň online od
9 -12 hod a od 13-17 hod. Na všetky otázky zodpovieme buď live online, alebo v prípade komplikovanejších, čo najskôr ako budeme vedieť.

 

Tešíme sa na Vás v klube 🙂

 

 

Komentáre sú uzavreté.