Home office v Tunisku? Dobrý internet a plná penzia za 400€ na mesiac…

Máte prácu, ktorá znesie home office? Potrebujete zmeniť vzduch? Možno by sa vám zapáčilo v Tunisku. Nie dovolenka v Tunisku. Iba zmeniť prostredie a oddýchnuť si popri práci… Idete na home office v Tunisku?

Tunisko je krajina, ktorá spája oddych a históriu v jednom

Nedávno som mala možnosť navštíviť Tunisko. Už viem, že sa nehovorí Tunis. Tunis je hlavné mesto. Krajina sa volá Tunisko. To mi doteraz unikalo… A vyzerá, že nie som sama. Na cestu som dostala pozvanie od oficiálnej agentúry Tuniska.

Mala som teda možnosť pozorovať krajinu a dovolené písať, ako to naozaj cítim. Krajina ma prekvapila. Seriál o Tunisku som začala písať nedávno a tu si môžete pozrieť napríklad tipy na dovolenku v Tunisku.

Ja spravím je pre podnikateľov. Tak čo by ste povedali na home office v Tunisku?

Predstava to nie je nereálna. Mimo sezónu je super počasie a niektoré hotely majú priaznivé ceny. Manažérka Katarina Dušková, ktorá nás sprevádzala mi povedala, že je možné stráviť týžde%n – vrátane stravy a letenky – za 400€ na týždeň. A to je teda už niečo. Niektoré hotely majú skvelý internet ( v Tunisku nemôžete používať klasické mobilné data – vyšlo by vás to draho). Predstava, že pracujete a cez obed si odbehnete na pláž? Neznie to zle? Čo poviete?

Nielen pláž, ale aj pamiatky…

Tunisko má veľa miest, ktoré sa oplatí vidieť. Už len kvôli tomu, že si uvedomíte, že ľudia sú smrteľní. Teda aj vy ste smrteľník. Keď som videla všetkých tých vodcov, vykopávky, informácie o rôznych vojnách a nájazdoch, slávne mestá…

A kde je to dnes? No iba ako vykopávka či nejaký záznam. Nič viac a nič menej. Preto je dobré cestovať. Zistíte, že všetko to naháňanie sa je iba dočasné a je otázkou či aj potrebné.

Jedlo…

Než skončím, chcem vám ešte odporučiť jedlo a gastronómiu. Naozaj vedia variť. Tak dobre som už dávno nejedla. A pre našinca sú ceny za jedlo viac ako priaznivé. Tak čo? Balíte a idete? Kontakt na cestovnú kanceláriu vám nedám, ale isto si nájdete niečo vhodné. Príjemnú cestu a aj home office v Tunisku.

Martina Valachová

Komentáre sú uzavreté.