🎄🎁 💄 Veľká adventná rozdávačka Jaspravim a Goshcph.sk 💄🎁 🎄

Ahoj Jaspraváci!

Už je to tu zas, prichádza vianočný čas… rok 2017 sa blíži do finále, pred nami je posledný, zato najhektickejší mesiac. Prípravy na vianočné sviatky sú náročné pre všetkých, no priznajme si, najviac stresu a starostí v tieto dni zažívajú naše krajšie a nežnejšie polovičky. Okrem predvianočného šialenstva v práci musia ešte aj nachystať nám vianočné maškrtky, varia, vypekajú, starajú sa o vianočné darčeky pre širokú rodinu, upratujú, vybavujú… Veď to všetci poznáme.

Rozhodli sme sa preto práve v tomto období spraviť radosť najmä ženám a dievčatám. Vymysleli sme si pre vás v spolupráci s Goshcph.sk parádnu predvianočnú rozdávačku.

Čo sa bude diať? Ako to bude prebiehat?

Od Novembra až do samotných Vianoc 24. decembra budeme na našom Facebooku Jaspravim.sk rozdávať nádherné kozmetické darčeky značky GOSH. 😍

Každý deň predstavíme jeden výrobok a dáme vám súťažnú otázku.

Nasledujúci deň vyberieme jednu/jedného z vás, ktorí prispeli komentárom  resp. splnili súťažnú podmienku daného dňa pod fotografiou v príspevku.

Veríme, že sa z rozdávačky tešíte rovnako ako my – samozrejme zúčastniť sa môžu aj muži, ktorí tak majú možnosť získať niečo milé pre svoju drahú polovičku.

Sledujte nás teda na Facebooku a spríjemnite si posledné dni roku s Jaspravim.sk a GOSH. 😉

O značke GOSH COPENHAGEN

GOSH COPENHAGEN je mladá a inovatívna značka dekoratívnej kozmetiky, vlasovej a telovej kozmetiky  od dánskeho výrobcu kozmetických prípravkov E.Tjellesen A/S so sídlom v Dánsku. Spoločnosť GOSH COPENHAGEN, ktorá bola založená v roku 1945 ako farmaceutická spoločnosť, sa rýchlo presťahovala do kozmetického priemyslu. Výrobky GOSH COPENHAGEN sa v súčasnosti predávajú vo viac ako 80 krajinách sveta.

GOSH COPENHAGEN ponúka široký výber produktov v rôznych kategóriách: kozmetika, vône, starostlivosť o vlasy, starostlivosť o tvár, starostlivosť o telo a farmaceutiká. Taktiež je zaujímavá výroba privátnych línií na objednávku značky ako Pudderdåserne, INK od Dennis Knudsen, Isabell Kristensen a Caroline Fleming.

Viac informácií o značke tu.

Všeobecné podmienky súťaže „Veľká adventná rozdávačka s GOSH“ (ďalej ako “VPS”),

Spoločnosť GAMI5, s.r.o., Panenská 13, 81103 Bratislava, IČO: 46442995, prevádzkovateľ portálu www.jaspravim.sk (ďalej len „usporiadateľ“) organizuje v spolupráci so spoločnosťou JMS Distribution s.r.o., Sedliacka Dubová 160, 027 55 , IČO: 46862366 DIČ: 2023623470, prevádzkovateľ portálu www.goshcph.sk (ďalej len partner), v termíne od 28.11.2017 do 24.12.2017 na území Slovenskej republiky súťaže o produkty značky GOSH  s názvom „Veľká adventná rozdávačka“, (ďalej iba ako „súťaž“).

Účastníkom súťaže môže byť iba fyzická osoba staršia ako 18 rokov, plne spôsobilá k právnym úkonom; fyzická osoba mladšia ako 18 rokov alebo osoba, ktorej bola obmedzená spôsobilosť k právnym úkonom či bola spôsobilosti k právnym úkonom zbavená môže byť účastníkom iba v zastúpení svojho zákonného zástupcu alebo iného oprávneného zástupcu. Účastník musí mať adresu pre doručovanie na území Slovenskej republiky a v čase konania súťaže musí splniť podmienky pre zapojenie sa do súťaže. Do súťaže budú zahrnutí iba uživatelia, ktorí majú na svojich FB profiloch vyplnené plné meno (nicky, a aliasy budú zo súťaže vylúčené).

Súťaž prebieha na Facebooku a FB stránke jaspravim . Pričom každý deň bude vyhlásená súťaž o 1 produkt značky Gosh. Súťažné úlohy budú zverejnené vždy v každý súťažný deň. Zapojením sa do súťaže bezvýhradne súhlasí aj s VPS a zaväzuje sa ich v plnom rozsahu dodržiavať. Účastník sa môže do súťaže každý týždeň zapojiť len jedenkrát. V prípade, že daný výherca už bol v niektorom zo súťažných kôl vyžrebovaný ako výherca  nemôže sa už zúčastniť súťaže v ďalšom súťažnom kole. Na každú súťažnú otázku je vždy iba jedna správna odpoveď. Žrebovať sa bude náhodným výberom spomedzi všetkých súťažiacich, ktorí splnili súťažné podmienky v danom súťažnom kole, vyhlásené v danom danom dni.

Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci usporiadateľa a partnera súťaže, rodinní príslušníci týchto zamestnancov. V prípade, že sa výhercom stane takáto osoba, výhra sa takému výhercovi neodovzdá. Osoby nespĺňajúce podmienky účasti v súťažiach, alebo konajúce v rozpore s pravidlami súťaže, nebudú do súťaže zaradené. Pokiaľ je výhercom fyzická osoba mladšia ako 18 rokov, po oboznámení s výhrou na požiadanie poskytne usporiadateľovi písomný súhlas svojho zákonného zástupcu s účasťou v súťaži, v opačnom prípade stráca nárok na výhru.

Výhrou v súťaži sú produkty značky GOSH. Výherca bude o výhre informovaný a kontaktovaný usporiadateľom a údaje o výhercovi budú následne odovzdané na spracovanie partnerovi súťaže, vždy sumárne za celý týždeň. Výhru nie je možné vymeniť za finančné prostriedky. Ak sa výherca neskontaktuje po výzve s usporiadateľom do 7 dní od kontaktovania, nárok na výhru sa ruší.

Usporiadateľ ani partner nenesú žiadnu zodpovednosť za akékoľvek riziká a záväzky súvisiace s používaním výhry, ktoré neboli spôsobené jeho zavineným konaním, resp. opomenutím. Nebezpečenstvo škody na výhre prechádza na výhercu v okamihu doručenia výhry výhercovi. Súťažiaci si nemôže nárokovať inú výhru, než tú, ktorá mu bude odovzdaná. Usporiadateľ ani partner nezodpovedajú za žiadne škody vzniknuté na základe nesprávne poskytnutých údajov súťažiacimi v súvislosti s doručením, uplatnením, resp. využitím výhry. Usporiadateľ ani partner nezodpovedajú za nedoručenie výhry v prípade zmeny adresy výhercu, o ktorej neboli upovedomení, za stratu, poškodenie, zničenie alebo nedoručenie výhry, či jej nedoručenie po lehote stanovenej v pravidlách súťaže z dôvodov spočívajúcich na strane Slovenskej pošty či iného poštového dopravcu – kuriéra. Vymáhanie výhry súdnou cestou je vylúčené. Výhru nie je možné alternatívne plniť v peniazoch.

Usporiadateľ a partner si vyhradzujú právo súťaže kedykoľvek zrušiť bez predchádzajúceho upozornenia a bez udania dôvodu kedykoľvek v priebehu jej celého trvania, pričom účastník nemá nárok na úhradu nákladov vynaložených v súťaži. Túto možnosť usporiadateľ a partner uplatnia najmä vtedy, ak z technických dôvodov (napr. vírusy v počítačovom systéme, manipulácia alebo chyby v hardvéri a/alebo softvéri) alebo z právnych dôvodov nie je možné zaručiť riadny priebeh súťaže. V prípade, že by takéto predčasné ukončenie bolo zapríčinené správaním účastníka, môžu usporiadateľ a partner od tejto osoby požadovať náhradu vzniknutej škody. Usporiadateľ aj partner sú oprávnení bez náhrady pozmeniť alebo upraviť VPS. VPS môžu byť v skrátenej verzii komunikované na propagačných materiáloch v súvislosti so súťažami, avšak tieto úplné pravidlá sú považované v rámci súťaže za jediné, úplné a konečné. Usporiadateľ ani partner v žiadnej forme neručí za priame alebo nepriame škody vyplývajúce z účasti na súťažiach alebo z nedostupnosti internetového serveru, s výnimkou hrubej nedbanlivosti alebo úmyselného zavinenia na strane usporiadateľa či partnera. Okrem toho usporiadateľ ani partner nezodpovedajú za akúkoľvek technickú poruchu, najmä zlyhanie siete, elektroniky alebo počítačov.

V prípade akýchkoľvek pochybností o splnení VPS rozhoduje usporiadateľ. V prípade potreby si usporiadateľ s partnerom vyhradzujú právo posúdiť jednotlivé sporné situácie vzniknuté v priebehu trvania súťaže a po jej skončení. Rozhodnutie usporiadateľa ohľadom všetkých záležitostí týkajúcich sa tejto súťaže je konečné a právne záväzné pre všetkých účastníkov. Účastníci, ktorí nesplnia všetky uvedené podmienky, budú zo súťaže vylúčení.

Účastník prihlásením sa do súťaže a splnením jej podmienok dáva usporiadateľovi aj partnerovi svoj výslovný súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorými sú poskytnuté identifikačné údaje účastníka (meno, priezvisko, e-mail), ako aj so spracovaním ďalších dodatočných údajov potrebných za účelom realizácie súťaže, a tiež po ich skončení, ako je adresa pre doručenie výhry, dátum narodenia a iné. Tieto osobné údaje môžu byť spracované výlučne pre účely realizácie súťaže a pre potreby riadnej identifikácie účastníka. Osobné údaje môžu byť pre účely doručenia výhier poskytnuté tretím stranám – doručovacím spoločnostiam. V zmysle §11  z.č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov je účastník povinný uviesť len pravdivé osobné údaje, inak zodpovedá za nepravdivosť týchto údajov. Účastník súhlasí najmä s tým, aby usporiadateľ, alebo partner sám alebo prostredníctvom sprostredkovateľa zaznamenal osobné údaje do písomnej alebo elektronickej formy, aby osobné údaje v písomnej aj elektronickej forme uchovávala, zhromažďovala, usporadúvala, vyhľadávala, prehľadávala, kombinovala a preskupovala. Súhlas so spracovaním osobných údajov je platný po dobu piatich rokov odo dňa jeho získania, t.j. odo dňa zapojenia sa do súťaže, pokiaľ účastník nepožiada o ich vymazanie z databázy usporiadateľa.

Zapojením do súťaže udeľuje účastník súťaže taktiež súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely (napríklad odosielanie newslettra, e-mailov o novinkách a pod.). Pre tento účel spracúva usporiadateľ a partner len osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a e-mailová adresa. Svoj súhlas so spracovaním údajom na marketingové účely môže účastník kedykoľvek odvolať napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu usporiadateľa so žiadosťou o odhlásenie z newslettra. Osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje účastníka na marketingové účely budú spracúvané po dobu 5 rokov od ich poskytnutia. Usporiadateľ zodpovedá za bezpečnosť osobných údajov a dodržiavanie povinností podľa zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Účastník tiež súhlasí, že usporiadateľ aj partner sú oprávnení bezplatne zverejniť výhercu uverejnením jeho mena a priezviska resp. plného nicku ( vo forme meno a priezvisko) na sociálnej sieti Facebook portálov jaspravim.sk a goshcph.sk na ich webových doménach a v ďalších propagačných materiáloch.

Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, odobrená ani riadená spoločnosťou Facebook a nemá s ňou žiaden vzťah.
Účasťou v súťaži súťažiaci potvrdzuje, že Facebook nemá voči súťažiacemu žiadne záväzky.

Na základe písomnej žiadosti môže účastník od usporiadateľa a partnera žiadať: potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje účastníka spracúvané; informácie o spracúvaní osobných údajov; zoznam osobných údajov, ktoré sú o účastníkovi predmetom spracúvania; opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania; likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; likvidáciu osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona. Účastník môže na základe písomnej žiadosti u usporiadateľa namietať voči: spracúvaniu osobných údajov účastníka, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jeho súhlasu, a žiadať ich likvidáciu; využívaniu osobných údajov účastníka na účely priameho marketingu v poštovom styku; poskytovaniu osobných údajov uvedených na účely priameho marketingu.

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie internetového portálu www.jaspravim.sk a www.goshcph.sk môže usporiadateľ a partner ukladať na zariadení účastníka malé dátové súbory – cookies, vďaka ktorým si portál môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a pod.). Internetové portály usporiadateľa aj partnera používajú súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení účastníka a pre nevyhnutnú funkcionalitu internetového portálu. Účastník môže všetky súbor cookies uložené v jeho zariadení vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil ich ukladanie. V takom prípade bude účastník pri opakovanej návšteve internetového portálu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie internetového portálu nemusia byť funkčné.

Tieto pravidlá súťaže sa riadia platným právnym poriadkom Slovenskej republiky.

 

 

 

Komentáre sú uzavreté.