🔔❄️🎄Tipy na Vianočné nákupy na Jaspravim.sk 🎄❄️🔔

Ahoj, Jaspraváci,

už je tu zas ten vianočný čas, a my vám prinášame niekoľko tipov, čo u nás môžete nakúpiť pod vianočný stromček, netradične a pritom užitočne potešiť svojich blízkych.

Ako viete, Jaspravím.sk združuje viac ako 150.000 najroznejších užívateľov od Tatier k Dunaju, charakter služieb je takisto najrôznejší.
🎄Aké darčeky sa na portále najčastejšie objednávajú?🎄

Smalťáčik – Shop nick: Darcekovo

Trendom už nie sú ponožky, či darčeková kozmetická kazeta. Okrem zážitkových voucherov, alebo darčekov, ktoré sa dajú zjesť – oveľa viac potešíte darčekom vo forme podpory tvorby, záľuby, či podnikania, čím vytvoríte nielen svoj obdiv a podporu a reálne aj pomôžete uskutočnť obdarovanému svoje sny a ciele. A to sa najviac počíta, či nie ? 🙂

Kreatívne texty pre vaše vianočné pohľadnice – Shop nick: Barunka

Na Jaspravím sa veľmi často objednávajú nielen voľnočasové aktivity, ale čo je zaujímavé, hitom sú darčeky pre podnikanie. Keďže doba praje rôznym hand-made tvorcom a vďaka internetu je možné svoje výrobky rýchlo predať, hoci máte šikovné ruky, potrebujete niekoho kto Vám ušije na mieru firemnú identitu – logo, vizitky, navrhne krásnu malý webku, alebo on-line obchod, napíše za Vás článok, spraví produktovú fotografiu, pomôže s pridaním produktov na amazon, pripraví parádny copywriting vďaka ktorému nebudete stíhať vyrábať, či preloží do angličtiny popisy produktov za veľmi výhodnú cenu.
Nakúpte si na Jaspravím, alebo darujte najbližším darčekovú poukážku, sami si môžu vybrať, čo sa im páči.
Ak máte akékoľvek otázky,  neváhajte a kontaktujte nás na našom chate denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 alebo na e-maile info@jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.