2. Narodeniny Jaspravim

 Oh lá lá – jaspravim.sk oslávilo už 2. rok
Ako teda vyzeral?
2 roky jaspravim.sk
 

Veľmi sa tešíme, že exponenciálnym tempom rastie záujem slovákov o zárobky na internete.
Neprispieva k tomu iba “kriza”, akoby si mnohí mysleli, ale hlavne hľadanie ďalších možností ako si privyrobiť, či zarobiť na tom, čo ľudí baví.

Nezáleží pritom, kde geograficky ste. internet spája bez hraníc.

Za druhý rok viac ako 15.000 užívateľov a číslo rastie!

Tradičné, či netradičné služby?
Oproti minulému roku, kedy sme neustále nabádali ľudí, aby popustili uzdu svojej kreativite a fantázii pri hľadaní spôsobov zárobku, sme sa konečne tento rok stretli s netradičnými službami, ktoré si však obratom našli svojich kupujúcich.

Netradičné služby nájdete TU: http://www.jaspravim.sk/sluzby/Vtipne-a-cudne

Štandardne najpredávanejšie tradičné služby z oblasti grafiky, web dizajnu, on-line marketingu, SEO optimalizácie začínajú dobiehať službičky v oblasti PR, off-line marketingu, prekladateľské, či editorské.

Praktické služby/službičky však v rebríčku najpredávanejších stále vedú.

Slovenský národný šport

Slovenskému národnému športu, ktorém sa hovorí “ako obísť systém” sa nevyhlo ani jaspravim.sk

Dôležité je však uvedomiť si, že celý systém jaspravim.sk vznikol a bol navrhnutý tak, aby poskytol bezpečnú komunikačnú a platobnú platformu tak pre predávajúcich ako aj pre kupujúcich.

Hoci platba VOPRED je NOVINKA, u slovenských kupujúcich získava svoju dôveru aj vďaka tomu, že v prípade, ak Vám predávajúci nedoručí službu za ktorú ste zaplatili, budú Vám peniaze vrátene späť. Tí, čo si však tento bezpečný a prehľadný systém osvojili sa vracajú pravidelne a nakupujú služby a produkty bez obáv.

Japravim.sk išlo za hranice

V minulom roku jaspravim.sk prekročilo hranice Slovenska a otvorilo tak nové možnosti nielen pre slovákov predávať svoje služby napr. u našich českých bratov na www.gigzon.cz alebo na celosvetovej platforme www.gigzon.com.Využite preto tieto možnosti a začnite predávať aj za hranicami Slovenska.

Tešíme sa, že patríte do komunity jaspravim a veríme, že ďalší rok bude pre všetkých ešte zaujímavejší.

Váš team jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.