Ako bolo na Handmade konferencii?

26. mája sa v Bratislave diala veľká vec – v Satori stage na Mickiewiczovej ulici v centre Bratislavy sa uskutočnil nultý ročník celoslovenskej Handmade konferencie určenej pre všetkých tvorivých ľudí, výrobcov, spisovateľov, umelcov, koučov či remeselníkov.

Tami (instaraňajky) a Binna pózujú s bannerom Jaspravim.sk 

Konferenciu zorganizovala šikovná handmade tvorkyňa a marketérka Veronika Bošková aka Nikkitaktorá zároveň bola aj spíkerkou konferencie so svojou prednáškou „Dá sa na Slovensku uživiť handmade tvorbou?“

Nikkita otvorila milým úvodným slovom Handmade konferenciu.

Aj ostatný nabitý program pozostával z prednášok skúsených prednášajúcich na rôzne témy, ktoré sa handmade týkajú priamo alebo nepriamo. Poslucháči sa naučili mnoho zaujímavého, napríklad ako pútavo písať texty ku svojim výrobkom, ako vhodne fotiť svoje dielka, ako efektívne využívať čas, ako sa propagovať na sociálnych sieťách a pod.

Nikkitina prednáška

V popoľudňajších hodinách prebiehali pre záujemcov aj praktické workshopy z rôznych oblastí. Na záver programu sa účastníci zabavili pri bohatej tombole plnej užitočných a krásnych darčekov a prišlo veľké poďakovanie spíkerkám, partnerom a pomocníkom pri organizácii tejto krásnej udalosti.

„Veľké veci začínajú v malom“ – Jaspravim.sk

Jaspravím.sk sa stalo hrdým partnerom konferencie, nakoľko radi podporujeme šikovných ľudí na Slovensku a zmysluplné projekty, ktoré pomáhajú ľuďom na Slovensku byťg hrdí na svoje zručnosti a tradície a zarábať si na živobytie vlastnými ručičkami a hlavičkami.

Záverečné pózovanie.

Kompletnú galériu fotiek z Handmade konferencie si môžeš pozrieť priamo na FB fanpage organizátorky konferencie Nikkity. 

Komentáre sú uzavreté.