Ako jednoducho nakupovať na Jaspravim.sk?

Ahoj Jaspraváci, ak ste tu noví, máme pre vás super truper jednoduchý návod, ako sa u nás na jaspravim.sk čo najrýchlejšie udomácniť a začať nakupovať skvelé produkty a služby:

Našiel si si pár vhodných inzerátov a chceš si nakúpiť? V prvom rade sa musíš zaregistrovať, bez registrácie nie je možné komunikovať s našimi užívateľmi ani nakupovať.

shopping

Ideme na to? Klikni si na hlavnej stranke www.jaspravim.sk  v hornej lište vpravo na  REGISTRÁCIA, vyplň všetky potrebné údaje k registrácii a hotovo. Teda ešte celkom nie, najskôr Ti obratom po registrácii príde aktivačný email. Ten je potrebné potvrdiť a následne máš aktívne konto, môžeš sa prihlásiť a nakupovať jedna radosť. Ak nevieš nájsť aktivačný email tak si prosím pozri aj spamy, nevyžiadanú poštu alebo priečinok reklama, mohol Ti prísť aj tam. Pokiaľ si ho nenašiel, napíš nám a my Ti konto aktivujeme manuálne a môžeš nakupovať.

Ak vies konkrétne čo hľadáš, službu alebo produkty, môžeš si zadať do vyhľadávača na hlavnej stránke konkrétne slovo a jaspravim Ti vyhľadá všetky inzeráty, ktoré obsahujú toto slovíčko. Napr. ak hľadáš logo, napíšeš logo a a systém Ti vyhodí všetky inzeráty, ktoré toto slovo obsahujú. Ak máš viaš času môžeš si ich preklikať všetky, ak máš trochu naponáhlo môžeš si zobraziť inzeráty podľa viacerých kategórií – ako je najnižšia cena, najlepšia kvalita alebo tie, ktoré sa najviac predávajú.

Vybral si si už konkrétneho dodávateľa a chceš si objednať službu? Stačí kliknúť na zelené tlačítko OBJEDNAŤ priamo v inzeráte. Vyskočí Ti políčko s inštrukciami, kam napíšeš predajcovi správu, vložíš nejaké súbory s navrhmi a predstavami a odklikneš hotovo. Dostaneš sa do nákupného košíka, kde si môžeš ešt zvoliť počet, koľkokrát danú službu potrebuješ. Sú to take modré šípky smerom hore a dole v kolonke množstvo. Ďalej potom odklikneš do pokladne, skontroluješ si, či Ti sedia položky v objednávke, vyberieš si jednú z platobných možností a uskutočníš platbu.

Ak máš nejaké otázky na predajcu ešte pred samotnou objednávkou, napíš mu správu. Priamo v inzeráte pod fotografiou je mudra obalká pošli správu, napíš čo by si rád vedel, predajca ti odpovie, dohodnete si podrobnosti a môžeš objednávku uskutočniť.

Akonáhle sú peniaze na našom účte, predajca dostane avízo o aktívnej objednávke a ste spojení. Môžete spolu priamo v objednávke komunikovať prostredníctvom správ, priebežne Ti môže posielať stav objednávky …..

Nezabudni, že všetky informácie, návrhy je potrebné komunikovať priamo v objednávke v správach a nie mimo. Akonáhle je objednávka dokončená, predávajúci Ti ju doručí a zaklikne doručiť objednávku. Tebe pride emailom notifikácia, že objednávka bola dodaná. Prihlás sa na jaspravim, skontroluj si dodanú službu a pokiaľ je všetko ako má byť, klikni na som spokojný, objednávku tak uzavrieš, začne plynúť bezpečnostná lehota a peniaze sú potom vyplatené predajcovi. Pokiaľ Ti v  dodanej objednávke ešte niečo chýba, alebo bola dodaná iba časť, klikni na nie som spokoný a tým ju znovu aktivuješ. Máš tri dni po dodaní aby sis a vyjadril a napísal svoje hodnotenie, ak to nestihneš, náš systém objednávku uzavrie automaticky sám a začína plynúť bezpečnostná lehota.

Všetky doklady k danej objednávke nájdeš priamo v systéme, klikni si na tvoj nick, moje nákupy a v tejto časti nájdeš všetky objednávky s aktuálnym stavom a šedým linkom na stiahnutie všetkých dokladov – faktúr.

Nemáš čas prehrabávať sa množstvom inzerátov? Nevadí, my Ti radi pomôžeme, môžeš si zadať platenú ponuku práce – klikni vpravo hore na pridaj inzerát a vyber si ponuku práce – máš viacero možností, môžeš si nahodiť inzerát s konkrétnymi požiadavkami čo hľadáš a ľudia sa Ti budú hlásiť sami na danú ponuku práce alebo to môžeš nechať na nás. Vyber si pomoc s výberom a my Ti nájdete vhodných predajcov, spojíme sa s nimi a do 48 hodín Ti pošleme zoznam 4-5 vhodných kandidátov, ktorí majú záujem o túto prácu. Je to iba na Tebe, ktorú možnosť si vyberieš.

Ak potrebuješ pomoc, môžeš nás kedykoľvek kontaktovať na info@jaspravim.sk alebo na našom livechate v pracovné dni od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Sme tu pre Teba –  Tím Jaspravim.sk

Ilustračné foto: Pixabay.com

Komentáre sú uzavreté.