Ako na Jaspravim.sk DOBRE ZAROBIŤ aj v lete? Prinášame TOP tipy!

Ahoj Jaspraváci,

leto v plnom prúde, ale my na Jaspravim.sk nelenošíme! Pripravujeme pre vás stále niečo nové a tuníme náš web. A čo vy? Oddychujete alebo idete spraviť dieru do sveta a zarobiť si plno peňazí na našom obľúbenom portále?

V lete síce prichádza pohodička, ale nákupy služieb či produktov online neprestávajú. Niektorí predajcovia však majú pocit, že predajú menej – ich pravidelní klienti majú dovolenku, väčšie projekty začnú až na jeseň…

Ako si udržať svoj štandard a príjem aj v letných mesiacoch?

  1. Topujte, topujte, topujte!

Stále sa s tým budeme opakovať, ale TOPOVANÉ inzeráty predávajú na Jaspravim.sk až 4x viac! To je FAKT. Proste vystúpte z radu a upozornite na seba ostatných. Vyberte si svoju najlepšiu službu a dajte o nej vedieť všetkým.

2. Odprezentujte sa v newsletteri

Naše newslettery týždenne čítajú stovky tisíc používateľov. Takých, ktorí majú Jaspravím a mikroprácu radi.

3. Vstúpte do VIP klubu.

Balíček pre našich VIP predajcov je mimoriadne výhodný a obsahuje mix nástrojov, ktoré podporie predaj vašich služieb na portále.

ABY SI MOHOL ČLENSTVO ZÍSKAŤ MUSÍŠ SPĹNAŤ:

  • Mať kompletne vyplnený profil – verejný aj neverejný
  • 50% hodnotenia spokojnosti kupujúcich v prípade predajcu

4. Zdielajte na sociálnych sieťach

Na tento „ťah“ veľa predajcov zabúda – pritom je to najjednoduchšia a najrýchlejšia cesta, ako dať o svojej ponuke vedieť ľuďom vo vašom okolí, ktorí možno ani ešte na Jaspravim.sk nie su, alebo ho nepoznajú. Stačí, aby sa u nás zaregistrovali a môžu nakupovať a podporiť mikroprácu šikovných slovenských hlavičiek – a najmä teba, samozrejme!

5. Pochváľte sa!

Stále se otvorení rozhovorom s vami – povedzte nám o sebe, ukážte nám vašu tvár – ľudia radi nakupujú od ľudí –  i keď anonymne. 🙂 My vás odprezentujeme na našom blogu i sociálnych sieťach –  a získané sympatie premeníme na euríčka. Napíšte nám o sebe na info@jaspravim.sk, Blanka z marketingu vás bude kontaktovať.

Ak byste potrebovali s čímkoľvek pomôcť alebo sa opýtať, sme tu pre Vás v pracovné dni denne od 9:00 – 17:00 na livechate alebo 24/7 na info@jaspravim.sk

Ilustračné foto: Unsplash.com

Komentáre sú uzavreté.