Ako vybrať peniaze zo zrušenej objednávky?

Ahoj, Jaspraváci, máme tu opäť článok zo série: AKO NA TO.

Dnes si povieme, ako si vybrať svoje peniaze zo zrušenej objednávky na Jaspravim.sk.

Občas sa stáva, že predajca nereaguje, alebo sa ako kupujúci s predajcom nedohodne na objednávke. Následne objednávku zrušíte. Automaticky po zrušení objednávky sa pripisujú okamžite peniaze späť na vaše konto ako kredit.

Ak sa po zrušení objednávky kredit neobjaví, prosím kontaktujte zákaznícky servis. Vo výnimočných prípadoch sa nespárujeme platba, kredit vám však vrátime manuálne. (Stáva sa to veľmi zriedka, ale radšej na to upozorňujeme.)

Teraz máme teda kredit späť na svojom konte.

Môžeme ho použiť na ďalšie nákupy. Ak sa rozhodneme, že peniaze chceme späť na svoj účet, pokračujeme takto.

V menu „Moje zárobky“ klikneme na zelené tlačidlo „Vybrať zárobky.“ Toto tlačidlo musí byť aktívne – teda zelené. Tlačidlo „Vybrať zárobky“ je aktívne po 48 hod od pripísania kreditu na vaše konto. (Je to kvôli bezpečí, ak by vznikla sporná situácia – opäť, nastáva veľmi zriedka, ale my na Jaspravím chránime ako predajcov, tak kupujúcich.)

Opäť, ak je všetko v poriadku, stlač tlačidlo „Vybrať zárobky.“ Príde ti potvrdzovací e-mail.

Vyhľadaj ho vo svojom mailboxe a klikni na potvrdzovací odkaz.

Tým potvrdíš výber. Po 48 hod od výberu odchádza peniaze na tvoje bankové konto.

Pozor – pre výber peňazí musíš mať riadne vyplnený profil – aj keď si len kupujúci – musí tu byť pravdivo uvedená adresa, kontakt a číslo účtu. Tieto údaje sa totiž prenáša do účtovných dokladov, ktoré sa generujú ku každej úspešne dodanej objednávke. Ak tieto údaje nemáš, nemôže ti byť kredit vyplatený.

Čo robiť, keď mám problém?

Ak máš problém s výberom zárobku, neváhaj a kontaktuj nás na našom chate denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 alebo na e-maile info@jaspravim.sk Radi ti pomôžeme problém vyriešiť k tvojej spokojnosti.

Komentáre sú uzavreté.