Chalan, ktorý Vám prepožičia svoj hlas – to je predajca VLADD

Ahoj, Jaspraváci,

dnes Vám prinášame rozhovor s predajcom Vladdom,

  1. Ahoj, prezradíš nám, kto sa skrýva pod nickom Vladd? povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Ahojte! Moje oficiálne meno je Vladimír Toth, no na jaspravím vystupujem ako Vladd, bolo to prakticky to prvé, čo mi napadlo :D. Momentálne žijem v Prešove, je to moje rodné mesto a nerád by som ho opustil, mám k nemu istú citovú väzbu. Čo sa týka môjho pracovného života, som taká kreatívna duša, a preto som sa zamestnal ako produktový fotograf pre jeden z najväčších e-shopov na Slovensku, zameraný na predaj zdravotníckych pomôcok. Milujem túto prácu, pretože to nie je stereotyp a vždy sa naučím niečo nové, človek by ani neveril. Pravdupovediac som tam taký kreatívny guru na všetko, či sa jedná o fotografie, videoprodukciu, grafiku alebo voiceovery.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?

V mojom voľnom čase sa venujem, ako inak, práci, ktorá ma nesmierne baví a opäť je to buď fotografia, videoprodukcia alebo voiceovery/dabing. Momentálne sa viac zameriavam na ten dabing a voiceovery, pretože to je to, čím by som sa chcel v budúcnosti živiť. Je fakt super počuť svoj hlas z rôznych reklám, prípadne keď sa prejdem po nejakej kamennej predajni známych značiek, s ktorými som spolupracoval a zrazu tam počujem svoj hlas. Veľmi ma teší, že sa môžem takto angažovať a byť súčasťou veľkých projektov prosperujúcich firiem. A ako som sa k tomu dostal? Volajme to osud alebo šťastie, alebo som si to len celý život privolával. A jedného dňa som sa do týchto kreatívnych vecí pustil v plnej sile, začal som hľadať možnosti a už to robím vyše 7 rokov, či už fotografiu alebo voiceovery.

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Jaspravím som videl ako prvú možnosť kde sa prezentovať, kde získať klientov a ako sa dostať o krôčik bližšie k môjmu cieľu, ktorým je byť fakt dobrý v tom čo robím. Byť niekým ku komu sa klient s radosťou vráti a bude ma aj ďalej odporúčať. Ako som už písal vyššie, hľadal som možnosti, a tak som sa dostal aj ku portálu jaspravim.sk a vrelo ho každému odporúčam.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Do budúcna by som chcel aj naďalej robiť to čo ma napĺňa, dostávať ponuky od prominentnejších klientov a stále získavať 100% pozitívne recenzie na moje služby. A možno raz robiť dabingy pre filmové štúdia, televízie, prosto veľké ryby na trhu 😀 .

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť? 

Môžem prezradiť to, že v týchto veciach som úplný samouk, všetko čo som sa naučil som nasával z youtube. Potom to už išlo praxou 😀 . Ale neviem či to je až taká pikoška, možno skôr povzbudenie pre niekoho kto chce začať a bojí sa. Treba chopiť príležitosť za pačesy ako sa hovorí.

Ďakujem za rozhovor. 🙂

Vladdovu ponuku objavíte tu.

Vyspovedala ho pre Vás Binna

Komentáre sú uzavreté.