Grafik z Oravy, ktorého nadchol videomarketing – Profivideo4u

Ahoj, Jaspraváci, dnes Vám predstavujeme šikovného tvorcu z Oravy, ktorý Vám pomôže s videom či grafikou – spoznajte predajcu PROFIVIDEO4U

1. Kto je PROFIVIDEO4U? povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Moje užívateľské meno je profivideo4U. Mám 40 rokov a o grafiku sa zaujímam už niekoľko rokov. Žijem na Orave, som živnostník,  snažím sa zarobiť a mať aj voľný čas pre seba, ľudí, ktorých mám rád.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?

Venujem sa blogovaniu a nadchol ma videomarketing. Absolvoval som vzdelávanie v tejto oblasti a zapájal svoj talent predstavivosti a vizualizácie. Tak som sa pokúsil vytvoriť moje prvé videá a malo to dobrý ohlas.

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

jaspravím.sk som sa dozvedel z reklamy a povedal som si, že to môže byť skvelá príležitosť nájsť záujemcov o moje služby. Inzeráty okamžite pritiahli pozornosť a prišli prví spokojní zákazníci. Na jaspravím.sk sa mi osobne páči prepracovaný spoľahlivý systém komunikácie medzi zákazníkmi a predavajúcimi. Nikto sa nemôže na nič vyhovárať, systém je spoľahlivo nastavený, poskytuje záruky aj pre zákazníkov aj pre predávajúcich. Aj záruku vrátenia peňazí.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Moje plány do budúcna? Chcel by som byť ešte lepším v tom, na čo mám talent a v čom som už teraz naozaj dobrý. Je to tvorba videí, prípadne grafiky, blogovanie, vlogovanie.

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť?

Prezradím o sebe, že nie vždy som si dôveroval, že niečo dokážem vytvoriť. Raz mi silno došiel výrok Walta Disneyho o predstave a realizácii niečoho: ,,Ak o tom dokážete snívať, dokážete to robiť.“ A naozaj to funguje. Naša myseľ nám dáva zrkadlo…
Kompletnú ponuku predajcu nájdete tu:profivideo4U
Zhovárala sa Binna
Foto: Archív predajcu

Komentáre sú uzavreté.