Hľadáš ideálneho predajcu na Jaspravim.sk? Pomôžeme Ti.

Ahoj Jaspraváci, viete, čo je naozaj super?

…že máme na našom portáli naozaj veľa inzerátov. Je z čoho a z koho vyberať. Lenže… nie každý má na zdlhavé pozeranie inzerátov čas. A nakoniec, i keď si kupujúci vyberie, často váha, ktorý predajca je pre neho ten pravý?

Niekedy sa stáva, že si s predajcom kupujúci nesadne, alebo jednoducho predajca nevie dodať službu podľa predstavy kupujpúceho, niekedy zameranie predajcu je mierne odlišné, ako kupujúci očakáva… Výsledkom je zdlhavý proces hľadania toho pravého, kto problém vyrieši a dodá službičku tak, ako si kupujúci predstavuje.

Za to naše múdre hlávky na Jaspravim.sk vymysleli super „zoznamku“ – pomôžeme vám vybrať vhodného dodávateľa za  vás –  vy už len oslovíte  vybraných predajcov a dohodnete sa. Ako sa vám to páči?

Máte tri možnosti, ako zaujať vhodných predajcov.

Prvá je Pomoc s výberom (teraz akcia za 5,99 EUR) –  kedy náš tím vyhľadá niekoľko vhodných predajcov za vás.

Ak vaša ponuka súri, môžete si doplatiť služb Urgent, teraz v akcii za 2,50 EUR, kedy bude váš inzerát uprednostnený a označený plamienkom Súrne – potencionálni záujemci vás budú rýchlejšie kontaktovať.

Môžete svoj dopyt aj topovať na 7 dní, momentálne v akcii za 3,90 EUR – vaša ponuka sa objaví na domovskej stránke a do sekcie Odporúčané ponuky.

Ušetríte veľa času a objavíte tých pravých predajcov, ktorí presne vedia, čo potrebujete.

Ak potrebujete pomoc alebo máte otázky, môžete nás kedykoľvek kontaktovať na info@jaspravim.sk alebo na našom livechate v pracovné dni od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Tím Jaspravim.sk

Ilustračné foto: Pixabay.com

Komentáre sú uzavreté.