Jaspravim.sk pozýva na konferenciu Prosperujte vďaka svojmu talentu

Konferencia nielen pre ženy – Naozaj 

Každý z nás má na niečo talent. Či už máte talent niečo veľkolepé vytvoriť, skvelo sa postarať o chorého alebo „len“ dobre načúvať či vedieť poradiť… Talent je veľká vec, hybná sila, ktorú máme. Každý jeden z nás. Mnohí z nás však netušia, ako svoj talent spoznať a odhaliť. A už vôbec netušíme, ako vďaka nemu prosperovať, zarobiť si peniažky a žiť slobodný život, po ktorom mnohí užívatelia portálu jaspravim.sk túžia.

Ako spoznať svoj talent a začať vďaka nemu prosperovať? 

Občianské združenie OZ E-ženy pod záštitou podnikateľky a spisovateľky Gabriely Revickej spozná odpovede – výnimoční hostia pripravovanej konferencie Prosperujte vďaka svojmu talentu vám odhalia tajomstvá svojho úspechu – dozviete sa, ako okamžite využiť svoj potenciál a danosti k naplneniu svojich cieľov a vízií.

konferencia-prosperujte-vdaka-talentu---gabi-revicka--slavka-halcakova--sandra-epstein-

V úlohe spíkrov sa vám predstavia skvelé osobnosti z rôznych odvetví. Môžete sa tešiť napríklad na Sandru Epstein, Slávku Halčákovú, Paľa Hlubinu, Ferka Kozáčka, Luciu Lužinskú a iných.

Konferencia sa koná dňa  19.5.2017 v DANCEHAUS na Stromovej 16 v Bratislave. Výborná dostupnosť autom, MHD, aj z vlakovej stanice pre mimobratislavských hostí. Začíname o 13.00 hod a končíme pred 21.00 hod.

Viac informácií a objednávku vstupeniek na konferenciu  získate tu.

Tešia na Teba aj členovia tímu jaspravim.sk

 

Komentáre sú uzavreté.