lucie.drastilova: Ku všetkému, čo človek robí, potrebuje vášeň

Ahoj, Jaspraváci, dnes Vám predstavujeme šikovnú copywriterku a krotiteľku písmeniek, Luciu:

1. Kto je lucie.drastilova? (Kto si, kde bývaš, čo robíš?)

Ku všetkému, čo človek robí, potrebuje vášeň, pretože to sa potom premieta do jeho tvorby a práce. Dlhé roky som hľadala niečo, čo ma bude napĺňať, baviť a zároveň ma to aj uživí. Vydala som sa teda na cestu, ktorá nie je a nebude jednoduchá, ale láka ma oveľa viac ako pracovať niekde vo firme. Navyše, kto by nechcel byť pánom svojho času a života?! Som krotiteľkou písmeniek, tou, ktorá napíše text na akúkoľvek tému, rýchlo a bez chýb. Skontrolujem článok na blog, motivačný list, referát či akýkoľvek iný text. Opravím pravopis i prípadné štylistické nedostatky. Pracovnú skúsenosť mám aj s editáciou v spoločenskom týždenníku a prácou s Adobe Indesign CS6. Rovnako tak aj so správou sociálnych sietí. Prepíšem text podľa požiadaviek, prípadne navrhnem, ako ho možno ešte vylepšiť. Nebránim sa ale aj ďalším výzvam.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostala?

Vo svojom voľnom čase sa ďalej vzdelávam v týchto oblastiach: marketing, sociálne siete, financie, investície, copywriting, a aj tomu sa venujem. Nie je jednoduché sa presadiť a orientovať vo svete, ktorý sa čím ďalej viac rýchlejšie premieňa, ale s neustálym nadšením a chuťou na sebe pracovať, sa to dá dokázať.

3. Ako si sa dostala k jaspravim.sk a ako sa ti tu predáva?

O tomto webe som sa dozvedela od jedného digitálneho nomádov na jeho webovkách. Skrátka nie je nad skúsenosti iných, ktorým to funguje. Len ma mrzí, že som o tomto webe nevedela skôr.

4. Čo by si zmenila na jaspravim.sk?

Nie je toho veľa, čo by jaspravim.sk malo zmeniť. Napadá ma len, že by o týchto webových stránkach malo vedieť viac ľudí. Už len preto, aby sa dokázali prepojiť všetci tí, ktorí to potrebujú. Práca z domu s použitím laptopu a internetu je totiž budúcnosť.

5. Ako bonus môžeš uviesť akúkoľvek zaujímavosť o sebe.

Rada by som tento rok napísala knižku a vydala vlastné diár. Tak mi držte päste 🙂

Komentáre sú uzavreté.