Si trendy? Zisti, čo najviac fičí na Jaspravim.sk

Ak ste sa rozhodli, že si v roku 2020 zarovíte zopár euríčok navyše, možno vás napadlo vyskúšať aj mikroprácu na Jaspravím.sk. Ponúkneš to, v čom si dobrý, a niekto Ti za tvoju službičku rád zaplatí. Lenže – tak, ako všade inde, niektoré ponuky sú „trháky“ a „bestsellery“, iné až tak nie.

O aké služby a ponuky je na Jaspravím.sk najväčší záujem? Ktoré inzeráty prilákajú kupujúcich okamžite? Spravili sme pre Teba malý prieskum – pridaj sa k tým, ktorí v tom vedia chodiť. Vyberáme TOP 5 kategórií, v ktorých je úspech zaručený. Aké sú to?

  1. Logo design

Si šikovný grafik a máš plno nápadov na pekné logá? Pridaj si k nám inzerát na logo na mieru – tieto služby u nás fičia.

2. Preklady do svetových jazykov

Si dobrý v jazykoch? Vieš správne gramatiku cudzieho jazyka? Často preklad za rozumnú cenu  klienti hľadajú na Jaspravím.sk. Preklady do svetových jazykov už od 3 EUR za NS sú veľmi obľúbené.

3. SEO a Linkbuilding

Veľmi silná kategória, ak sa vyznáš v SEO, a máš co ponúknuť, určite sa ti na Jaspravím.sk bude dariť.

4. Písanie textov, copywriting

Weby treba plniť kvalitným obsahom a nie každý majiteľ webu má na to talent alebo čas. Tu vzniká skvelý priestor pre teba, ak vieš dodať kreatívne texty.

5. Sociálne siete

Ruku v ruke s predchádzajúcou témou kráča aj správa sociálnych sietí. Podnikatelia na ne nemajú čas alebo chuť – naštastie ich máš ty, tak si môžeš snadno privyrobiť niečim, čo máš rád. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok – ponúkni, čo vieš. Tvoji klienti už čakajú!

Ilustračné foto: Pixabay.com

Komentáre sú uzavreté.