Správny jaspravák číta náš e-book a počúva našu audioknihu!

A JE TO VONKU! Nielen vy, predajcovia, makáte na tom, aby vaše objednávky boli stopercentne vyhotovené. Rovnako aj tím jaspravím sa snaží napredovať, zlepšovať a nachádzať spôsoby, ako vám pobyt na našej stránke spríjemniť a uľahčiť. Aj vďaka tomu sme sa rozhodli vytvoriť  prvý unikátny jaspravácky e-book! Do neho sme zahrnuli všetky tipy a triky, na ktoré sme si spomenuli my, ale aj niekoľko našich majstrov predajcov, ktorí už majú čo-to za sebou a vedia, ako na to.

EBOOK

POZOR! Tento e-book nie je len pre úplných začiatočníkov a „prvoklikateľov“ našej stránky. Svoje si v ňom nájdu aj tí skúsenejší, ktorí vďaka nej môžu získať novú inšpiráciu či nápady na predávanie a komunikáciu s klientom.

Nezabúdame ani na to, že väčšina z nás žije v hektickej dobe, kedy nemáme čas ani na hodinku čítania. Zároveň existuje minimálne 30% populácie, ktorá patrí k auditívnemu typu ľudí – teda ľahšie si zapamätajú počuté, než čítané. Tieto fakty sme tiež zobrali do úvahy a práve pre vás sme vytvorili unikátnu audioknihu jaspraváckeho e-booku, ktorú môžete nosiť vždy so sebou či na usb alebo v mobile. Ak chcete čas počas šoférovania, cestovania či čakania využiť produktívne a efektívne, naša jaspravácka audiokniha je pre vás tým pravým orechovým!

Aj jedno, aj druhé dielo je samozrejme úplne ZDARMA a voľne dostupné pre každého. Sme nadšení, že naše niekoľkomesačné úsilie sa dočkalo reprezentatívnej podoby hodnej šírenia. Hoci sa nejedná o knihu rozsahom pripomínajúcu posledný diel Harryho Pottera, veríme, že môže byť pre vaše predaje a ďalšie pôsobenie na našej stránke zásadná a užitočná.

S láskou autori a tím jaspravim.sk

Audioknihu nahovorili Chestofyl a Male-ficent

Komentáre sú uzavreté.