Tieto 4 služby by vám ani nenapadlo ponúkať na Jaspravim.sk

Máte vlastnú prácu avšak chceli by ste si trošku privyrobiť, ale neviete ako a hlavne čím? Nemusíte brázdiť pracovné portály len kvôli hľadaniu krátkodobých brigád, ktoré vás možno ani nebudú baviť. Zamyslite sa sami nad sebou. Hovoria vám priatelia, že vaša kuchyňa je neodolateľná alebo by ste im mohli poradiť pri výbere oblečenia? Tieto 4 mikropráce vám môžu pomôcť so zvýšením financií.

Súkromné lekcie varenia

Či už ste kuchár, pracujete v kuchyni v reštaurácii alebo sa doma vyznáte vo všetkých receptoch , máte šancu uspieť. Ľudia sú ochotní zaplatiť zručným kuchárom a kuchárka, ako ste vy, aby ich naučili variť, piecť alebo dokonca zdobiť koláče. Pre vás to je možno bežná vec, ale niekto, kto bežne pripáli aj puding, určite ocení aspoň krátkodobé vedenie pri varení originálnych Bolognese.

Osobný stylista

Pravdepodobne nikdy ste si nemysleli, že vaša láska k móde môže vytvárať príjem. Ak však máte talent na zostavenie hviezdneho outfitu alebo máte záľubu v udržateľných značkách oblečenia, môžete ponúknuť niečo cenné, čo sú ľudia ochotní získať.

Môžete ponúkať služby ako osobný stylista, personal shopper alebo image konzultant. Možno práve vďaka tomuto kroku sa odštartuje vaša kariéry v módnom priemysle.

tetovanie

Dizajnér tetovaní

Ste vášniví umelec alebo umelkyňa a máte pocit, že by ste mohli robiť ešte niečo viac? Čo tak vyskúšať kreslenie diel pre tatérov? Alebo kreslenie tetovaní priamo pre ľudí? Ľudia milujú tetovanie už odjakživa, avšak v momentálnej dobe už nemajú dostatok originálnych nápadov a tatérov nebaví neustále dookola kresliť znak nekonečna či pierka. Vymyslite originálne návrhy, po ktorých sa len tak zapráši!

Kreatívny textár

Spoločnosti hľadajú nové spôsoby, ako sa každý deň spojiť so svojím publikom. Vizuálny obsah je vždy príťažlivý, ale podnikatelia si tiež uvedomujú, že sa môžu spojiť na hlbšej úrovni so svojím publikom pomocou poézie, monológov, príbehov a iných foriem tvorivého písania. Ak sa venujete písaniu a chcete okoreniť svoju prácu na voľnej nohe, začnite premýšľať nad umeleckejšími textami. Toto všetko a oveľa viac ďalších služieb či produktov môžete ponúkať na Jaspravim.sk

Foto: Pexels.com

Komentáre sú uzavreté.