Topovanie na Jaspravim.sk je jednoducho TOP! Prečo?

Ahoj, Jaspraváci! Počuli ste už Topovanie inzerátu.

Možno si si na hlavnej stránke alebo v kategórii všimol inzeráty, ktoré sú označené hviezdičkou v pravom rohu. Ide o promované, tzv. Topované inzeráty. 

Čo je Topovanie inzerátu na Jaspravim.sk? Ako sa líši netopovaný inzerát od TOPOVANÉHO? 

Topovanie inzerátu znamená jeho platená propagácia a pozícia na prvej/domovskej stránke v rotácii podľa počtu topovaných inzerátov. Pričom priestor je spravodlivo rozdelený medzi všetky inzeráty.

Znamená tiež, že daný inzerát bude na prvých pozíciách vo svojej kategórii, kam si ho zaradil.

V čom je pre Teba topovaný inzerát výhodnejší? 

Topovaný inzerát sa zobrazí viacerým kupujúcim, ktorí hľadajú pre seba to najlepšie. To znamená, že viac zaujme a tým pádom získaš viac objednávok.

Viac obejdnávok znamená väčší zárobok. Čiže máličko investuješ a máš šancu veľa zarobiť. Jednoduché, však.

Čítaj viac o topovaní tu.

Ako môžem topovať inzerát?

Môžem si vybrať na ako dlho bude inzerát topovaný?
Áno, máš možnosť si zvoliť dĺžku topovania na 7 dní, 14 dní alebo 30 dní.

Ako môžem zaplatiť?
Platiť môžeš svojimi zárobkami pripísanými na konte (kreditom, ktorý sa ti zobrazuje aj na hornej lište tvojho konta), platobnou kartou, TatraPay alebo PayPal. Čím zvolíš dlhšie obdobie topovania/promovania, tým vyššia zľava a väčšia úspora.

Môžem si nakombinovať rôzne druhy promo na jaspravim?
Áno, môžeš si zvoliť aj viaceré druhy promo služieb naraz. Redakcia si však vyhradzuje právo na ich spracovanie/zapracovanie a postupné zaradenie.

Zaplatil som a nevidím hneď svoj inzerát v zvolenej promo kategórii
Je možné, že tvoja platba ešte nebola spracovaná, alebo tvoj inzerát bude redakčne zaradený v ďalšej rotácii/období.

Jednoduchosť a rýchlosť je naša priorita!
Stačí, keď si vyberieš z vyššie uvedených možností, v pokladni zvolíš spôsob platby, ktorý ti najviac vyhovuje a po pripísaní platby bude tvoj inzerát automaticky zaradený do tebou vybraných promo kategórií. Pokiaľ si si vybral newsletter promo a FB promo, tvoj inzerát/ponuka prejde našimi rukami a redakcia rozhodne o jeho vhodnom zaradení v čase.

Ako získať topovanie výhodne?

Sleduj naše akcie na Facebooku alebo v newsletteri. Pravidelne zverejňujeme kupóny na výhodné topovanie v rôznych variantoch.

 

Pokiaľ si šikovný predajca, môžeš od Jaspravim.sk získať topovanie zvoleného inzerátu na mesiac zadarmo ako darček za rozhovory s predajcami, ktoré nájdeš v Testimonialoch na našej stránke. Pokiaľ máš záujem o rozhovor, napíš nám na info@jaspravim.sk. Radi sa s Tebou spojíme a dohodneme detaily.

Okrem topovania môžeš inzeráty promovať v rôznych kategóriách, na Facebooku Jaspravím alebo v newslettri. Všetko nájdeš TU. 

Ak potrebuješ pomoc alebo máte otázky, môžeš nás kedykoľvek kontaktovať na info@jaspravim.sk alebo na našom LiveChate v pracovné dni od 9:00 – 12:00 a  13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Ilustračné foto: Pixabay.com

Komentáre sú uzavreté.