Upratovali sme – aby čisto bolo /deaktivácia 1 Eurových služieb/

Ahojte jaspraváci

Tento týždeň sa ochladilo a tak si naše šikovníčky našli čas na trošku upratovania. Veď aj to občas treba. 🙂

Upratovali sme inzeráty, ktoré boli nazvime to „príliš lacné“ tzn. ich cena bola niekde na úrovni 1 EUR a nižšie. Všetky sme si starostlivo pozreli a tie, ktoré sa nám nezdali sme deaktivovali. Úprimne, niektoré z nich s nikdy nepredali (áno možno aj kvôli príliš nízkej cene), niektoré sa síce predali ale reálne pre všetky zúčastnené strany na tomto procese zarobila jedine banka každej strany na transakčných poplatkoch … jo to je realita

Ak máte vo svojej ponuke služby, ktoré sme Vám mohli upratať – nakuknite do svojho konta. 

sweep

Ako postupovať, ak sme Vám deaktivovali inzerát?

1.  Ak ste mali inzeráty “ podozrivo“ lacné – porozmášľajte nad možno inou cenou, doplnením služby, doplnením dodatočných služieb v rámci inzerátu a pod.

 

2. Možno zvážite, že niektoré je predsa len fajn odstrániť z ponuky, alebo ste medzičasom vymysleli niečo nové.

3.Ak máte inzeráty, ktoré sme deaktivovali a boli na nich objednávky, alebo pozitívne referencie a naozaj chcete ponúkať danú službu za danú cenu, kontaktujte naše šikovníčky na zákazníckom servise – pozrieme sa na službu otvoríme ju a zvážime, či je vhodné ju aktivovať, alebo zmeniť jej cenu.

4. Požiadajte naše šikovníčky o zmenu ceny na info@jaspravim.sk.
Pošlite požiadavku so zmenou, s linkom na konkrétny inzerát.

Zároveň s deaktiváciou 1 EURO-vých službičiek sme začali s čistením služieb, ktoré nie sú úplne „naporádku s kostolným poriadkom“ ako sa u nás na Slovensku hovorí. Takže ak ste ponúkali, alebo ponúkate niektorú zo službičiek, ktoré by mohli byť vyhodnotené ako nemorálne a neetické – kuknite dole na link pre viac detailov.

Viac info nájdete priamo aj u uja googla tu: 

A kebyčokoľvek veď viete, kde nás nájdete: info@jaspravim.sk

 

Komentáre sú uzavreté.