Veď sa nič také neudialo …jedine, žeby bol opak pravdou :)

Tak bol to opäť taký zaujímavý rok pre Jaspravím…kde začať.

Pri písaní týchto riadkov sa preklopil starý a nový rok a rozmýšľame, že sa vlastne až také zvláštne nič nestalo. Tteda jedine, že by opak bol pravdou.

Z pôvodných 0 užívateľov v roku 2011 sme narástli na takmer 60.000. Vypili sme opäť hektolitre kávy, ale vďaka nášmu novému partnerovi slovenskej lokálnej výnimočnej pražiarni COFFEEIN sme prešli na vyšší level a stali sme sa závislí. Ako by náš Majo povedal, neviem čo s tým robia, ale potrebujem ďalšiu.

Ďakujeme za to, že ste s nami a o tom, že to má význam svädčí aj vyše
600.000 EUR, ktoré ste s nami do dnešného dňa zarobili.

a6330d3a-d0ac-4546-9a14-76dc5d250d1d

Hneď v  januári 2015 sme začali testovať nový formát: on-line webináre, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou vzdelávania v rámci jaspravim.sk.

V marci sme trošku vyladili nový dizajn – niekto povedal, že sme iba “vymenili obrázok” a zároveň v tom istom mesiaci sme uzavreli partnerstvo so Slovenskou sporiteľňou, ktorá Vám pomáha s nami zarábať na tom, čo máte radi a čo viete ponúknuť Slovensku.

Pred pár mesiacmi sme spustili dokonca SPOROPAY podporovaný Slovenskou Sporiteľnou.

6bcb950a-1864-437d-829d-8663eae9efcc

V apríli sme pripravili prvý offline seminár s našou dvornou koučkou Janette Šimkovou v Monsterscafe v Bratislave, kde sme sa s niektorými z Vás aj osobne stretli a bol to pekný zážitok vidieť vás naživo 🙂

Niekedy v máji sme pribalili na našu palubu ďalšiu posilu nášho zákazníckeho servisu Noriku a Zuzku, ktoré majú zlaté srdcia a pevné nervy a dennodenne Vám pomáhajú zarobiť viac a riešiť také tie drobnôstky – veď viete.

Následne v lete sme oslávili 4 roky našej existencie na Slovensku, s nohami vo vode – teda v našom obľúbenom tajchu pri Banskej Štiavnici. Tam niekde sme vymysleli aj scenár k nášmu reklamnému spotu. Keďže je prvý a náš sme naň hrdí 🙂

S príchodom jesene sme na palubu pribalili ďalších investorov z Limerock Investment. Úprimne, ani sme dlho nehľadali, lebo sme si s nimi padli do oka a okrem toho, že majú dobré oko pre dobré projekty, ako je ten náš majú radi aj dobré jedlo a víno ako my, takže bola ruka v rukáve. Ak má niekto z Vás parádny nápad – kľudne im napíšte a odvolajte sa na nás J.

V októbri sme s napätím sledovali spustenie dlho očakávaného on-line chatu a naše štatistiky vyhodnotili, že ho tak skoro ani nevypneme, práve naopak. Norika a Zuzka vypíšu tisíce kilometrov diaľničných na svojich klávesniciach.

V decembri sme online spustili náš prvý reklamný spot a veríme, že sa vám páči aspoň toľko ako nám ,keďže stojíme za ním my a len my /ešte v rámci „cost savings“ v ňom aj účinkujeme.. Na jeho TV premiéru už veru dlho čakať nebudete.

Takže bez dlhého sentimentu a záverečných fráz – ďakujeme, že ste s nami a hor sa “vstříc lepším zítrajškúm” a to doslova. V januári rozpumpujeme jaudelam.cz – už ste si pridali inzerát na nášho českého bráška? J

Vaši Mirka, Gabriel, Majo, Lukäš /má novú sexi fotku/, Filip, Norika, Zuzka a Lujza.

 

 

Komentáre sú uzavreté.