VeGyomberova: Vďaka Jaspravim.sk som nadobudla väčšie sebavedomie vo svoje zručnosti a schopnosti.

VeGyomberova sa okrem Jaspravim.sk venuje v súčasnosti marketingu sociálnych sietí, grafickým dizajnom, rôznym prácam s textom, korektúram kníh a dokumentov a blogovaniu. Vďaka Jaspravim.sk nadobudla zdravé sebavedomie, prostredníctvom ktorého získala nové skúsenosti.

1. Kto je VeGyomberova, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Moje užívateľské meno je VeGyomberova. Mám 28 rokov, som z Michaloviec. Som citlivá, vždy premýšľajúca osoba so sklonom k naivite a dobrosrdečnosti, milujúca prírodu, meditovanie, osobný rozvoj, rockovú hudbu, rodinu, priateľov a pozitivizmus, obdivujúca umenie a Japonsko, rešpektujúca názory ľudí s cieľom presvedčiť ich, nanajvýš stotožnená s budhizmom a dobrom a ako jedna z mála si skutočne úprimne želám mier na Zemi.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal(a)?

Písaniu som sa začala venovať po strednej škole, motivovala ma k tomu moja teta, ktorá vždy obdivovala moje „zvláštne“ statusy a triedna učiteľka – slovenčinárka, ktorá zasa obdivovala moju maturitnú slohovú prácu a ktorú vyhlásili za najlepšiu v rámci mojej školy a daného roka. Písala som rôzne PR články pre firmy a webové stránky. Neskôr som bola editorkou študentského časopisu pre východné Slovensko i marketingovým asistentom pre PR. V súčasnosti sa venujem marketingu sociálnych sietí, grafickým dizajnom, rôznym prácam s textom, korektúram kníh a dokumentov a blogovaniu. Ešte ako 19 ročná som napísala pôvodnú verziu knihy “Hriešne horúce leto”, ktorá odvtedy prešla určitými zmenami. Nakoniec sa mi ju podarilo vydať až v mojich 26. rokoch, v r. 2019, a to ako svoju prvotinu v elektronickej podobe. 

3. Prečo si začal(a) s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

K Jaspravim.sk som sa dostala úplnou „náhodou“ (náhody neexistujú a jednoducho som sa mala k tomu dostať) ešte v roku 2013. Zaujalo ma to v tom, že na tú dobu nič podobné neexistovalo. Nebola to obyčajná inzercia, nudná, aké boli dovtedy. Táto bola moderná, pútavá, najviac sa mi páčil motivačný odmeňovací systém, ktorý dovtedy nikde nebol. Zo začiatku bola väčšia šanca, že ma niekto našiel, lebo nás bolo „málo“. Teraz je to omnoho, omnoho ťažšie, pretože konkurencie je veľmi veľa a daný klient je znevýhodnený v tom, že nevie, koho si z toľkých vybrať a či bude práve ten preňho vhodný a prospešný. Veľmi mu v tom však môžu dopomôcť hodnotenia od spokojných klientov a práve za tie som ja veľmi vďačná, pretože si myslím, že vďaka nim som sa dostala najvyššie – k Majster Predajcovi – lebo potenciálny nový klient uvidí, že si svoju prácu robím najviac zodpovedne ako len viem, že sa môže na mňa spoľahnúť a nedovolím, aby bol sklamaný. Preto sa to snažím vždy vyšperkovať do dokonalosti a k jeho predstavám.

Vďaka Jaspravim.sk som nadobudla väčšie sebavedomie vo svoje zručnosti a schopnosti, otvorili mi bránu k novým skúsenostiam, vďaka ktorým som sa ešte viac mohla zlepšovať v tom, čo robím, v neposlednom rade som si zarobila peniaze omnoho rýchlejšia a ľahšie než cez iné inzertné portály a zakaždým mi prináša pocit, že to, čo robím, má zmysel nielen voči mne, ale aj iným, keď im moja práca pomôže. 🙂 


4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Chcela by som si na Jaspravim.sk rozšíriť moje inzeráty, aby som mohla pomôcť väčšiemu okruhu ľudí, napr. služby v rámci marketingu sociálnych sietí, tvorby webstránok, alebo aj napríklad maľovanie obrazov. Rada by som sa venovala aj osobnému rozvoju, duchovnému rastu, pretože si myslím, že aj v tejto oblasti mám čo povedať. 🙂 Čo sa týka osobného života, v blízkej budúcnosti ma čaká svadba a na život v manželstve sa už veľmi teším. 


5. Čo jedinečné by si o sebe chcel(a) prezradiť? (nejakú pikošku)

Mnohí nevedia, že som od detstva na invalidnom vozíku, no napriek tomu si žijem krásny život s úžasnými ľuďmi okolo seba. Tým, že to nemám zverejnené, som sa asi ušetrila mnohých predsudov a možno by aj mnohí odo mňa žiadnu službu nechceli, ale nemalo by to byť o tom. 🙂 Som veľmi vďačná za každú jednu skúsenosť. 🙂

Komentáre sú uzavreté.