Že kvalita za málo peňazí nejde? Z negatívneho článku nová kampaň

Prednedávnom sme si prečítali článok na aj našom obľúbenom portáli SKETCHER (a myslíme to vážne bez úvodzoviek), kde sa redakcia vyjadrila niečo v zmysle, ako sa podkopáva trh s cenami za grafické služby…nuž táto téma je naozaj na dllllhúúúú diskusiu a to nielen v geografickom ohraničení Slovenska, ale zasiahla celú našu modrú guľu nazývanú Zem – na ktorej žijeme rýchlosťou blesku v 21.storočí.

Na jednu vec nikdy neexistuje iba jeden pohľad – pre pochopenie a hodnotenie je dôležité navnímať širšie súvislosti a nie použiť iba jeden úzky výsek.
Súvislosti v zmysle zmien, ktoré nastali na trhu a to nielen na trhu s grafickými službami (viď. kedysi – myslím tým 10 rokov dozadu) sme niekde za „obyčajnú webku“ zaplatili pár desiatok tisíc – vtedy korún … teraz by to isté stálo pár desiatok EUR…
Hoci za kávu teraz zaplatíme niekoľkonásobne viac…takže je to opäť relatívne – a toto je na inú tému… 🙂

Anyhow – keby doba nenapredovala, neexistovali by programy typu CANVA, kde si za pár minút môžete vytvoriť grafický banner, ktorý „každý z fachu vidí, že je v Canve“, ale pre Vás je to tak akurát a tešíte sa 2 dni, že ste to ako tak  po tých dvojdňových patáliách dali.
Offline kurzy “ tvorba loga“ za pár desiatok EUR, či on-line kurzy a mnoho ďalších.

„Na každý hrniec je iná pokrievka ako sa u nás na Slovensku hovorí.“ Nuž a tak sme si zobrali k srdcu daný článok a postavili na nej celú našu jesennú kampaň na jaspravim.sk  Jaspravim neponúka typ služieb, ktorý by uspokojil full-servisového klienta a’la „big corporation“, aj keď ….aj takých máme a nie málo. To, čo sa nepáči jednému sa však môže páčiť tisíckam ďalších, ktorí si práveže u nás nájdu presne to, čo hľadajú.

Dôkazom toho je aj skutočnosť, že sme tu už viac ako 6 rokov. Už viac ako 6 rokov pomáhame mladým, starým, kreatívnym, či menej kreatívnym vytvárať priestor, kde môžu bezpečne predávať a na druhej strane bezpečne nakúpiť. Ponúkame im priestor, kde môžu otestovať svoje on-line zručnosti a dokonca na nich zarobiť ak sú začiatočníci. Ak sú profíci – rozšíriť si svoje publikum a získať ďalšie zákazky.

Baví nás to, čo robíme a veríme myšlienke komunitného a bezpečného on-line priestoru aj napriek prekážkam, či už ekonomickým, či byrokratickým, ktoré na Slovensku sú a časom ich neubúda – práve naopak. V geografickom priestore, kde podpora podnikania je stále iba „politické heslo“ bez činov, v priestore, kde 5 EUR v Bratislave nie je tých istých 5 EUR v Humennom…

Sme radi, že o nás píšete a že nás máte radi. Sme radi, že ste tu a že aj Vás baví to, čo robíte a prinášate informácie a hodnotu mimo „klasického media priestoru“, za čo vám ďakujeme.
A inak aj my máme radi dobrú kávu – takže sa môžeme kedykoľvek na jednej stretnúť a rozprúdiť nejakú zaujímavú diskusiu.

Za tím jaspravim.sk
Mirka
mirka@jaspravim.sk

A btw. vyskúšajte napr. ewelin

 

Komentáre sú uzavreté.