📈Prečo je výhodné topovať inzerát na Jaspravim.sk? 👍

V decembri sme vás zasvätili do tajov funkcie Topovanie inzerátu. Celý článok si môžete prečítať tu.

Dnes si povieme, prečo je topovanie 📌📌  pre predajcov na Jaspravim.sk výhodné a dáme vám niekoľko tipov, ako svoj inzerát propagovať na portáli čo najefektívnejšie. 👌🏻

💡 Vedeli ste, že predajcovia, ktorí topujú svoje inzeráty, zaznamenali až 3x vyšší zárobok oproti obdobiu, kedy inzeráty netopovali? Zarábajte viac aj vy! 💶

Kým začneme, ešte raz si povedzme:

 ✅ Čo je Topovanie inzerátu na Jaspravim.sk?

Topovanie inzerátu znamená jeho platená propagácia a pozícia na prvej/domovskej stránke v rotácii podľa počtu topovaných inzerátov. Pričom priestor je rozdelený medzi všetky inzeráty.

Znamená tiež, že daný inzerát bude na prvých pozíciách vo svojej kategórii, kam si ho zaradil. Takto si inzerát pozrie oveľa viac ľudí. Ak už si na Jaspravim.sk nejaký čas, isto vieš, že denne pribúda veľké množstvo inzerátov a upriamiť pozornosť potencionálneho kupcu práve na ten tvoj môže byť veľmi náročné.

Isto si si dal na svojom prome záležať, preto nedovoľ, aby sa stratil v hromade ďalších inzerátov ostatných predajcov, ktorým ide o to isté – zaujať a získať klienta pre seba.

 ✅ Ako môžeš topovať svôj inzerát na Jaspravim.sk ?

  • Svôj inzerát môžeš topovať  7 dní, 14 dní alebo 30 dní.
  • Platiť za topovanie inzerátu môžeš svojimi zárobkami pripísanými na konte Jaspravim.sk, (kreditom, ktorý sa ti zobrazuje aj na hornej lište tvojho konta), platobnou kartou, TatraPay alebo PayPal. Čím zvolíš dlhšie obdobie topovania/promovania, tým vyššia zľava a väčšia úspora tvojich peňazí – a vyššia šanca na zárobok!
  • Môžeš si zvoliť aj viaceré druhy propagácie inzerátu naraz. Naša redakcia Jaspravim.sk si však vyhradzuje právo na ich spracovanie/zapracovanie a postupné zaradenie.

 ✅ Je to naozaj jednoduché!

Stačí, keď si vyberieš z vyššie uvedených možností, v pokladni zvolíš spôsob platby, ktorý ti najviac vyhovuje a po pripísaní platby bude tvoj inzerát automaticky zaradený do tebou vybraných promo kategórií.

Pokiaľ si si vybral newsletter promo a FB promo, tvoj inzerát/ponuka prejde našimi rukami a redakcia rozhodne o jeho vhodnom zaradení v čase.

Okrem topovania môžeš inzeráty promovať v rôznych kategóriách, na Facebooku Jaspravím alebo v newslettri. Všetko nájdeš TU.

Ak potrebuješ pomoc alebo máte otázky, môžeš nás kedykoľvek kontaktovať na info@jaspravim.sk alebo na našom LiveChate v pracovné dni od 9:00 – 12:00 a  13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Ilustračné foto: Pixabay.com

Komentáre sú uzavreté.