10 tipov, ako si zarobiť na webe – ktoré práce sú momentálne IN?

Ahoj Jaspraváci,

kto by nechcel zarábať na webe tým, čo vie, v čom je najlepší a výnimočný? Každý z vás, kto si pridal na jaspravim.sk svoj inzerát, očakáva, že zaujme a osloví potencionálnych klientov.

Niektorí však váhajú, či sú ich schopnosti a skúsenosti dostatočne dobré, či budú ich klienti s ich prácou spokojní? Hanbia sa ponúknuť svoje služby a pomoc ostatným. Taktiež niektorí rozmýšľajú, ako získať viac predajov, čím zaujať, ako vystúpiť z radu?

Pre zviditeľnenie sa na portáli Jaspravim.sk môžeš využiť napríklad Topovanie.

laptop-2557574_960_720

Ak naozaj nevieš, ako začať a aký prvý inzerát si pridať na Jaspravim.sk, spravili sme pre Teba prieskum primo v komunitách freelancerov a digitálnych nomádov z celého sveta a prinášame Ti 10 tipov na overené joby, ktorými zaujmeš a po ktorých je vo svete dopyt:

  1. Copywriting – písanie textov na weby, blogy, sociálne siete…
  2. Ghostwriting – písanie textov na zakázku menom iného autora, pre ktorého píšeš.
  3. Správa Instagramu – po ošiali so správou Facebooku narastá dopyt po správe instagramových účtov, ak si expert na IG, si IN!
  4. Vyučovanie online/skype – ak si učitel akéhokoľvek oboru, jazykov a pod, máš „vystaráno“ – o online kurzy a doučovanie je veľký záujem.
  5. Marketing/predaj – aj najlepší marketéri potrebujú pomoc, a veľa handmade výrobcov, alebo fotografov a podobných profesií často nevedia, ako svoje výrobky propagovať a predávať. Ak máš skúsenosti z obchodu, využij ich!
  6. Telesales/telemarketing – veľmi podobné  bodu 5. a zároveň dosť neobľúbené u mnohých, lebo nie každý rád telefonuje. Ak telefonuješ rád a zhováraš sa s ľuďmi, využij tento dar pre seba.
  7. WordPress – tento redakčný systém je momentálne na vrchole svojej slávy, na WordPresse je postavených mnoho webov a nie každý ich vie aj adminovať a aktualizovať… ak si WordPress expert, daj o sebe vedieť.
  8. Optimalizácie webov – sú stále IN. Aj keď to podľa mnohých „robí každý“, stále je na trhu čo robiť.
  9. Data entry – nahadzovanie údajov, správa databáz, aktualizácie… ak máš zmyseľ pre detail a nevadí ti monotónejšia robota, tak to je niečo pre teba.
  10. Virtuálny asistent – stúpajúci záujem o túto pozíciu ti prinesie zaslúžené ovocie,  táto práca ti prinesie variabilitu aj kreativitu, a ešte aj dobrý pocit, že si pomohol niekomu s jeho biznisom.

Toto bolo 10 tipov na práce, ktoré sú mometnálne IN na digitálnom trhu, samozrejme, ak si jedinečný v svojom obore, pridaj si inzerát a ukáž sa nám aj kupujúcim  –  veríme, že zaujmeš a tržby sa len pohrnú! 🙂

Ak potrebuješ pomoc alebo máš otázky, môžeš nás kedykoľvek kontaktovať na info@jaspravim.sk alebo na našom livechate v pracovné dni od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Sme tu pre Teba –  Tím Jaspravim.sk

Ilustračné foto: Pixabay.com

 

Komentáre sú uzavreté.