Nie je inzerát ako inzerát: Ako vyniknúť na Jaspravim.sk?

Ahoj Jaspraváci,

nakoľko veľmi často od vás počujeme, že vás trápi nízky záujem o váš inzerát, v tomto článku vám chceme ukázať, ako si pridať čo najatraktívnejší inzerát, ktorý zaujme kupujúcich.

Ako si pridať ten najlepší inzerát a ako si pridať inzerát, ktorý predáva nájdete TU a TU.

Teraz si ukážeme názorný príklad priamo z webu Jaspravim.sk – inzeráty sme vybrali náhodne – v obidvoch prípadoch tu máme logo za 20 EUR. Inzeráty sú zverejnené, teda prešli kontrolou a spĺňajú aspoň základné požiadavky správnosti. Obidva sú dobré. Ale jeden z nich je lepší –  prečo?

Pozrite si ich a skúste si sami odpovedať – ktorý vás oslovil viac a prečo? 

Inzerát 1:

LOGO 2Inzerát 2:

LOGO 1

Inzerát 2 je jednoznačne úspešnejší, má už i predaje a pozitívne hodnotenia. Čím zaujal kupujúcich? Cena je rovnaká… čiže?

Zhrňme si to nižšie:

  1. Pútavý ilustračný obrázok – zaujme pozornosť potencionálneho kupcu
  2. Bohatá galéria vlastných návrhov – zvyšuje tvoju profesionalitu a dôveryhodnosť
  3. Podrobný opis služby + niečo navyše, čo zvýši tvoju dôveryhodnosť
  4. Referencie (ak máš) –  pozitívne referencie taktiež hovoria o tvojej kvalite a profesionalite, no samozrejme na začiatku začíname všetci rovnako na nule.

Ak teda spĺňaš všetky tieto body a stále čakáš na svoju prvú objednávku, môžeš tiež využiť naše promo služby  – viac info tu.

Ak máš dotazy, alebo potrebuješ poradiť konkrétne, sme tu pre Teba denne v pracovné dni na livechate od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (piatok 16:00). Alebo píšte na info@jaspravim.sk a odpíšeme vám čo najskôr.

Tím Jaspravím.sk

Komentáre sú uzavreté.