Ako ušetriť nákupom služieb na internete

Keď sme prišli s nápadom urobiť stránku jaspravim, tak sme sa zamýšľali čo prečo by mali firmy, živnostníci a jednotlivci nakupovať na takejto webstránke?!

Prvá vec čo nás napadla bola faktúra.

Slovenské firmy majú tú nevýhodu oproti ostatným firmám na západnej pologuli, že na všetko potrebujú daňový doklad. A preto kúpiť si službu od hocikoho, kto nie je podnikateľský subjekt je problém. Ako si to dám do nákladov? Preto na jaspravim.sk dostanete faktúru vždy za každý nákup. Vďaka jedinečnému systému, ktorým jaspravim funguje. Je to ľahko dokladovateľné a tiež možné dať si to v podnikaní do nákladov.

Druhá vec bola bezpečnosť

Sami máme skúsenosti s nákupom služieb na internete. A neraz sa nám stalo, že sme boli rukojemníci indických programátorov, ktorí nechceli pokračovať v práci ak nepošleme ďalšie peniaze aj keď suma bola vopred dohodnutá alebo nás vydierali iným spôsobom.
Preto na jaspravim.sk peniaze kupujúci nikdy nedostane dopredu. Má istotu, že peniaze sú u nás v zábezpeke a keď dodá službu/produkt tak ako ho reklamoval, svoj zárobok má istý.
A tu je veľká výhoda pre kupujúceho, ak nedodá to čo sľúbil peniaze máte späť. Pár klikov a kupujúci má aj zlé hodnotenie čo mu do budúcnosti nedáva veľké šance získať ďalšie objednávky.
Vedieť, že peniaze sú v suchu a ten nový leták sa už „pečie v rúre“ je naozaj dobrý pocit.

Ešte lepší je ten že ste ušetrili čas a peniaze lebo ceny sú naozaj ako za „babku“

O ďalších výhodách nakupovania nabudúce.

Komentáre sú uzavreté.