Aký je rozdiel, keď nakupuješ od PRO oproti bežným profilom na Jaspravim.sk?

Ahoj, Jaspraváci,

už zopár týždňov môžete na Jaspravím.sk nakupovať priamo od Profesionálov z kategórie PRO.  S novou kategóriou prichádzajú tiež otázky.

Možno aj vy sa pýtate: prečo byste mali nakupovať u PRO-čkárov? Je to služba pre Vás, ak sami nie ste firma? Nebude to drahšie? Garantuje mi to niečo?

 

Čo je kategória PRO z pohľadu Kupujúceho? 

PRO-fíci sú overení predajcovia na Jaspravím.sk – vieme teda garantovať ich kvalitu a profesionálny prístup k práci, komunikácii s klientom. Skôr, ako ich schválime do kategórie PRO, starostlivo si ich preverujeme.

Podmienky pre predajcov, ktorých zaradíme do kategórie PRO

– IČO  (vlastná firma) – garantujeme, že službu Vám dodá overený profi freelancer, alebo živnostník či firma, nie neskúsený študent, ktorý si na vás chce „vyskúšať“ svoje zručnosti.
– referencie ( história zákaziek) – kvalitné referencie od používateľov sú podmienkou
– pro zákaznícky prístup – PRO predajca reaguje na správy, komunikuje, poskytuje kvalitný zákaznícky servis – nestane sa ti, že pošleš objednávku a po týždni ju sklamane musíš zrušiť, nakoľko ti nikdo neodpísal alebo nedodal službu v požadovanej kvalite.
– spoľahlivosť a kvalita práce – ak potrebuješ do troch dní profi vizitku alebo logo firmy, nemáš čas na kompromisy. Predajca PRO ti garantuje, že dostaneš službu očakávanej úrovne
– dodávanie načas – ak predajca slúbi termín dodania, aj ho splní.

Kto môže u PRO nakupovať? 

Úplne každý – nezáleží, či si firma alebo súkromná osoba. Stačí, ak máš registráciu na Jaspravim.sk ako kupujúci.

Chápeme však, že firma môže mať iné nároky ako súkromná osoba, preto ponúkame dve možnosti. Prvá možnosť je štandarndý nákup – tak ako bežne robíte na Jaspravím.sk.

Druhou možnosťou je Full servisové riešenie pre veľké firmy a opakované projekty –  overených profíkov aj komunikáciu s nimi vybavíme za vás. Ak Vás to zaujíma, napíšte nám pre viac info.

Koľko bude stáť dodaná služba? Nie je PRO drahé? 

Pre služby, ktoré si dohodnete priamo s predávajúcimi, si cenu dohodnete priamo s nimi. Môžete si objednať priamo inzerát alebo si dohodnúť ponuku na mieru. Pre našich zákazníkov s all inclusive programom –  jednoducho napíšte vášmu projektovému managerovi a ten na základe vašich požiadavky pripraví cenovú ponuku.

Ukážky našich PRO Predajcov:

Predjca – CREATIVUM: Ja vytvorím animované video + psychológia predaja za 99,00 €

 

Predajca DADKO123456789 – Ja spravím profesionálnu webovú stránku za 100,00 €

Predajca SITNAN – Ja spravím kvalitnú bannerovú reklamu na web za 5,00 €

Komentáre sú uzavreté.