PRO-fesionálov si na Jaspravím vieme oceniť – pridáš sa k nám?

Tí, čo nás už poznajú, to vedia. Ale ak ste o nás ešte nepočuli, možno byste mali vedieť že: 

Jaspravim.sk je najbezpečnejšia platforma pre freelance/rov na Slovensku. Vznikli sme v roku 2011 a odvtedy cez náš portál zarobili ľudia stovky tisíc eur svojou kreativitou. U nás sa tvorí dizajn, logá, grafiky, printy, vizuálne identity, preklady, fotografie, nákresy, vizualizácie, texty, spravujeme sociálne siete, vytvárame web stránky, prekladáme do najrôznejších jazykov, robíme jazykové korektúry. Nie sme žiadny amatéri a preto sme otvorili minulý rok sekciu PRO.

Kto sú PRO-fíci a ako ich vyberáme?

Do tejto novej kategórie sa nedostane každý. Dostane sa sem ten, kto spĺňa niekoľko požiadaviek a prejde takisto „ručným“ výberovým procesom cez náš zákaznícky servis.

Podmienky pre predajcov v kategórii PRO
– IČO  (vlastná firma)
– referencie ( história zákaziek)
– pro zákaznícky prístup
– spoľahlivosť a kvalita práce
– dodávanie načas

Prečo PRO-fíci na jaspravím?
Pretože chcú tráviť viac času tvorením, ako hľadaním. Viac času investovaním do tvorby projektov ako vymáhaním pohľadávok. Viac tvoriť ako dohodavať cez kamošov zákazky. Viac istoty v neistých časoch. Využiť marketingovú silu jaspravim.sk zadarmo ako platiť tisíce na vlastné promo.

Ak si kreatívec a robíš on-line z domu, kaviarne, chaty, či chalupy  – pridaj sa k nám a rozšír si svoje možnosti o najrozličnejších klientov.

Čo od teba očakávame?

–       zodpovednosť

–       férovosť

–       dodanie sľúbených služieb

–       pro- klientské zmýšľanie

–       zručnosti v tvojej oblasti

Čo u nás nájdeš?

Výhody najbezpečnejšej platformy, možnosť sebarealizácie, sebastanovenia ceny, marketing najväčšej freelance komunity na Slovensku ( newsletter, rozhovory, self promo), možeš pracovať na zadaniach, kedy chceš ( kľudne aj v noci), alebo kde chceš. Pokojne aj na chalupe.Nie si v tom sám – ak sa potrebuješ na čokoľvek spýtať alebo vyriešiť, máme pre Teba Full support zákaznícky on-line backend servis (áno aj cez víkend).

Pridaj si k nám svoju ponuku, vytvor si konto, využi silu nášho marketingového potenciálu a zameraj sa nie na sales ( teda predaj seba samého), ale na to, čo robíš najradšej a v čom si dobrý. S ostatným ti pomôžeme.

Pridaj si svoju ponuku sem:
https://www.jaspravim.sk/pro

alebo nám napíš na info@jaspravim.sk.

Ilustračné foto: Unsplash.com

Komentáre sú uzavreté.