Čo sa deje „za zrkadlom“? Alebo na Jaspravim z druhej strany

Ahojte, Jaspraváci!

Zamýšľali ste sa niekedy, ako vlastne to Jaspravim.sk funguje? Čo všetko sa musí udiať, aby ste sa stali naším spokojným používateľom, mohli si zverejniť inzerát, predstaviť sa kupujúcim, zaujať a predať? A ako môžete predávať ešte viac?

Alebo vy, čo u nás nakupujete –  ako nakúpiť presne to, čo potrebujete? Ako nájsť toho pravého predajcu pre vás?

Z dobrých obchodov u nás na Jaspravim.sk vznikajú trvalé spolupráce a dobré vzťahy či priateľstvá.

Každé ráno sme skvelo naladení a prichystaní vám pomôcť

Ako udržať na webe zdravé prostredie, dozrieť, aby bolo všetko, ako má byť, či už legislatívne, účtovne, klientsky, alebo prosto „ľudsky“, o to sa stará nadšený tím programátorov, pracovníkov klientského servisu i kreatívcov a marketérov. Na našom portáli vytvárame maximálne fér prostredie tak pre predávajúcich ako aj pre kupujúcich. Záleží nám na tom,  aby sa vám u nás páčilo, aby ste radi tvorili či nakupovali hodnoty vytvorené priamo na Slovensku, slovenskými hlavičkami, či ručičkami – čiže lokálne, pretože veríme v lokálnosť a podporu nášho „domáceho trhu“. Iba tak si vieme navzájom pomôcť.

Na toto všetko myslíme za vás a snažíme sa stále kráčať tri kroky (áno niekedy aj roky) dopredu. Čo všetko sa pečie a varí v našom „laboratóriu za zrkadlom“, teda na druhej strane vášho obľúbeného portálu?

S každým nákupom u nás na jaspravim.sk (hoci to tak nevyzerá) je spojená široká špirála administratívno/ekonomických úkonov. Od vystavenia faktúry, cez zákaznícky servis pri riešení problémov, jednoduchých,či zložitejších otázok, cez reklamácie,vystavenie dobropisov, posielanie platieb, kontrolu, administratívno-technické zabezpečenie, pravidelné updaty a mnohé a mnohé ďalšie.

Náš zákaznický servis si vie vychutnávať aj život „offline“ na našich pravidelných tímovkách. 🙂

 

Čo sa deje napríklad na takom zákazníckom servise?

Dievčatá zo zákaznického servisu sú pilné včeličky, s ktorými ste v kontakte najčastejšie. Pracujú pre vás v plnom nasadení denne na livechate a sú vám k dispozícii pomôcť vám denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v piatok). Na rozdiel od niektorých iných portálov náš livechat naozaj funguje a naozaj je vám odpovedané ak nie hneď ( áno niektoré požiadavky nie je možné vyriešiť rýchlosťou blesku, ale robíme všetko preto, aby sme boli čo najflexibilnejší). Offline pracujú  dokonca aj cez víkendy a sviatky, aby sa nestalo, že niečo vážne uviazne v spleti emailov a požiadaviek.

Odpisujeme na emaily, kontrolujeme a schvalujeme inzeráty, aby mali aspoň základnú správnu formu a jednoducho sa dali zakúpiť kupujúcim – lebo uprímne, to čo je jasné tebe, nemusí byť jasné druhému. Nevhodné či chybné inzeráty opravujeme, navrhujeme vhodné formulácie. Dohliadame na dodržovanie obchodných podmienok, riešime reklamácie a spory. Pomáhame vám s predajom či kúpou.

Kreatíva nám ide v tíme a na sladkom dopingu ešte lepšie

Aby si vynikol a predal viac

Aby sa vám u nás páčilo a predali ste čo najviac, pomáha vám aj náš kreatívny tím – snažíme sa vás propagovať na našich sociálnych sieťach, kde pribúda aktuálny obsah, informujeme a edukujeme vás na blogu, pripravujeme s vami rozhovory a mikrovizitky, takzvané testimonialy. Vymýšľame kampane firemné i užívateľské, rôzne súťaže, výzvy, aby sme si všeci zpríjemnili pracovný deň a zároveň ukázali aj ostatným, akí ste šikovní a čo viete. Nastavujeme kampane pre facebook, google, optimalizujeme SEO a všeličo možné aj nemožné.

Spojili sme sa s niektorými z našich top predajcov, aby napísali pre vás e-book s podrobným návodom, ako čo najviac využiť silu portálu jaspravim.sk a jeho komunity. Pripravujeme pre vás obsah na mieru, na blogu riešime aktuálne témy, ktoré rezonujú nielen s naším zákaznickým servisom – lebo vás máme radi a hľadáme cesty, ako vám pomáhať a uľahčovať vám vašu aktivitu u nás.

Naši „ajtýčkari“ s „big bossom“ v plnom nasadení

Pevná ruka programátorov

Možno sa vám to nezdá, ale „z druhej strany“ je systém komplexný obrovský kolos, ktorý riadi tím šikovných a sústredených programátorov na čele s naším tvorcom „veľkým bossom“,  bez nich by sa nepohlo nič. Preto sme vďační, že ich máme, a že dozerajú na hladký chod všetkých tých miliónov malých koliesok, ktoré sa musia správne otáčať, aby ste vy mohli predať a zarobiť, poprípade vybrať si a nakúpiť.

Keď budete scrolovať na jaspravim.sk, nájdete veci, ktoré len tak inde nenájdete. 
Sme nezvyčajným spojením nikdy nekončiacej kreatívy a možností virtuálneho priestoru a to všetko za takých podmienok, aby si tak predávajúci ako aj kupujúci mohli v plnej miere uplatniť všetky príjmy, či výdavky v účtovníctve. 

Sme radi, že ste s nami, vážime si našich šikovných predajcov i spokojných kupujúcich. Ak ešte nie ste členom našej komunity, registrujte sa tu a začnite zarábať či nakupovať na Jaspravim.sk hneď teraz.

Ak máte otázky,alebo návrhy, alebo sme dokonca v zabudli napísať niečo dôležité – dajte nám vedieť na info@jaspravim.sk

 

Komentáre sú uzavreté.