Grafička a marketérka z Košíc MajaV – vďaka Jaspravím sa chcem stať profíčkou

Ahoj, Jaspraváci, MajaV je marketingová vedátorka, VŠ učiteľka a momentálne mama na plný úväzok so silnou potrebou realizovať sa. Na Jaspravím patrí k úspešným predajcom, popri štúdiu i práci na fakultepričuchla ku grafickému dizajnu a copywritingu. Na jaspravim.sk naplno fungujee už viac ako rok a postupne sa zdokonaľuje v práci grafika – spoznajte MajuV:

1. Kto je MajaV, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Som vyštudovaná marketérka, momentálne na rodičovskej dovolenke, no popri mamičkovských povinnostiach sa venujem svojej veľkej záľube – grafickému dizajnu. Som z Košíc a po 10 rokoch strávených v Bratislave tu aj žijem.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostala?

Ku grafike som sa dostala počas štúdia a práce na vysokej škole, keďže oblasť marketingu je úzko prepojená s vizuálnou propagáciou. Kreatívna stránka marketingu ma vždy priťahovala viac ako tá technická. Takže to šlo nejak prirodzene, postupne… Od prvých návrhov plagátikov, pozvánok po skriptá, monografie. No až na materskej som sa do toho pustila naplno a dnes už môžem povedať, že som grafička s viac ako 4 rokmi praxe.

3. Prečo si začala s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravím, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

O projekte Jaspravim.sk som sa dopočula v nejakej televíznej relácii a bola som nadšená. Chvíľu som naberala odvahu, kým som sa zaregistrovala, grafika bola pre mňa len príležitostná záľuba, mnoho vecí som sa potrebovala doučiť. Ale riskla som to a prišli prvé objednávky, prví spokojní zákazníci a výborný pocit, ktorý ma nakopol a nakopáva dodnes.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Neustále sa učím nové veci, sledujem trendy, zdokonaľujem sa v grafických programoch a teda jeden z plánov je v tom pokračovať. Čoskoro mi skončí rodičovská dovolenka – najväčšia výzva ma teda ešte len čaká. Posunúť záľubu na vyšší level, stať sa profesionálnou grafičkou a marketérkou v jednom. Samozrejme aj s pomocou Jaspravim.sk.

5. Čo jedinečné by si o sebe chcela prezradiť? 

Hovorím po francúzsky. A milujem Lisabon 🙂

Chceš zistiť viac? Pozri si Majine portfólio na Jaspravim.sk –  tu:

Foto: Archív predajcu

 

Komentáre sú uzavreté.