Tanierik123: Osobný tréner s darom kreatívneho písania

Ahoj, Jaspraváci,  dnes máme to potešenie predstaviť Vám jedného z najšikovnejších copywriterov, ktorý pôsobí na Jaspravim.sk. Má za sebou mnoho úspešných predajov a my sme na neho veľmi hrdí, že ho máme. Prajeme príjemné čítanie.

1. Kto je Tanierik123, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Volám sa Tomáš, som z Handlovej a na JaSpravim.sk pôsobím ako copywriter pod prezývkou Tanierik123. Ako som sa k tomuto nicku dostal, to sa ma nepýtajte.

Momentálne pracujem ako osobný tréner, no vyštudoval som grafický dizajn. Keďže nedokážem nerobiť nič, okrem menenia životov ľudí sa venujem aj copywritingu, nedávno som si vydal svoju knižku Sám – apokalyptický denník, sem-tam zabŕdnem do grafiky či prečítam dobrú knihu. Väčšinu svojho voľného času dávam svojej rodinke a práve tá je mojím číslom 1.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?

Na portáli ponúkam svoje copywriterské služby, a to už kopec rokov. Myslím, že v súčasnosti mám najviac hodnotení spomedzi všetkých užívateľov, čo ma nesmierne teší.

Spočiatku som ponúkal grafické služby, avšak konkurencia bola veľká a práve odvetvie copywritingu, textov pre weby, popisov produktov a čohokoľvek iného mi ponúkalo širšie možnosti. Niekde hlboko v sebe som možno aj mal kúsok spisovateľského talentu a vďaka nemu dokážem klientom stále ponúkať profesionálne služby na najvyššej úrovni. Ľudia čoraz viac začínajú chápať dôležitosť kvalitných textov na svojich firemných či osobných weboch alebo e-shopoch.

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravím, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Spomínam si, keď portál JaSpravim.sk začínal – bola to tuším prvá súťaž o návrh vankúšu. Vtedy som sa zapojil, no keďže som stále študoval, portálu som nejako nevenoval pozornosť. Až keď mi skrsla myšlienka na copywriting a videl som, že ľudia o tieto služby majú záujem, vtedy som sa do práce ponoril naplno. Postupne som sa vybudoval na Majstra predajcu, zozbieral referencie a pozitívne hodnotenia a mal možnosť spolupracovať na stovkách zaujímavých projektoch.

JaSpravim.sk oceňujem najmä preto, lebo je to na Slovensku unikátna platforma, ktorá pojem „zarábanie na internete“ posúva do reality. Stačí byť cieľavedomý, pracovať, využiť túto možnosť a každý šikovný človek si môže privyrobiť.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Medzi moje pracovné plány do budúcna patrí online coaching, ktorý sa snažím pomaly rozbehnúť, no myslím, že na Slovensku je možno ešte skoro. Chcel by som ľuďom ukázať, že plniť si svoje ciele – schudnúť, pribrať, byť zdravší, spokojnejší – sa dá aj vtedy, keď si svojho mentora nikdy naživo nevidel a komunikujete iba cez internet. Presne tak, ako funguje JaSpravim.sk.

Samozrejme sa chcem stále venovať tomu, čo ma baví a neustále chcem vyhľadávať spoluprácu so zaujímavými ľuďmi a na zaujímavých projektoch. Preto je moja cena taká, aká je, no ponúkam za ňu TOP texty, ktoré nikde inde klient nenájde.

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť? 

Jedinečné je myslím to, že sa viem do činnosti, ktorá ma baví a ktorú milujem, zahĺbiť naplno. Často potrebujem vedieť všetko, a keď mi klient zadá tému, o ktorej som ešte vôbec nepočul, viem načerpať také (ne)podstatné informácie, že keď ich spomeniem v konverzácií s ostatnými ľuďmi, môžem im pripadať ako podivín. V hlave mám milión útržkov informácií a vedomostí, ktoré možno nikdy nevyužijem, no uspokojuje ma to, že tam niekde sú.

Klienti, ktorých trénujem, mi často hovoria, že ich viem namotivovať a potiahnuť, keď už nevidia východisko. A taký som – vždy nejaké východisko nájdem.

Prajem pekný deň.

Celé portfólio predajcu objavíte tu: https://www.jaspravim.sk/profil/tanierik123

Ilustračné foto: Archív predajcu

Komentáre sú uzavreté.