Grafik Design je s nami už vyše 5 rokov, ako sa má a čo mu priniesla spolupráca s Jaspravim.sk?

Kto je Design, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Ahojte, volám sa Patrik mám 24 rokov a na jaspravim.sk predávam pod nickom „design“. Žijem v Hurbanove, kde som si založil reklamnú agentúru, ktorá oslávi 1.1.2018 1 rok.

Na jaspravim.sk predávaš už 5. rok. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa k nemu dostal, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Presne tak ako hovoríš, ubehlo už 5 rokov a zdá sa mi ako by to bolo nedávno. Ešte ako študent na strednej škole som si chcel čo to privyrobiť a tak som hľadal na nete. Dovtedy som však neveril, že aj cez internet sa dá zarábať. Jaspravim.sk som objavil takpovediac náhodou a tak som klikol na odkaz. Prezrel som si celú stránku, kto čo predáva, a bola tam možnosť aj predaja grafických prác, čo ma veľmi zaujala. Asi takým najväčším unikátom je, že sa tam registrujú kupujúci z rôzneho kúta Slovenska, ktorí chcú niečo ušetriť ale aj získať kvalitné služby. Neide tak len o lokálnych klientov vo vašom okolí. Ďalším unikátom je, že som dostal objednávky od veľkých firiem o ktorých by som ani nepovedal, že sa na jaspravim.sk registrujú. Páči sa mi, že aj tieto firmy hľadajú alternatívu lacnejšej kúpy a veľakrát to skončilo aj dlhodobou spoluprácou.

Máš nejakú zaujímavú skúsenosť alebo príhodu s jaspravim.sk, o ktorú by si sa chcel podeliť?

Samozrejme. Ak si nakloníte zákazníka na svoju stranu a je s vami spokojný a dôveruje vám, tak veľa krát sa stalo, že službu som dodal ešte pred dokončením a tak som mal na účte peniaze o niečo skôr, čo mi veľmi vyhovovalo 🙂 máte o to väčšiu motiváciu pracovať.

Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna? Čomu sa venuješ, čo chystáš?

Plány do budúcna sa už takpovediac naplnili. Našiel som si tam externého grafika, ktorému zadávam menšie projekty, ktoré ja z časového hľadiska moc nestíham. Chystám predaj reklamných predmetov, tričiek, hrnčekov s vlastnou potlačou a veľkoformátovú tlač cez jaspravim.sk

Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť?

Večer pri poháriku kvalitnej whiskey ide práca lepšie … 🙂

Pozrite si ponuky od DESIGN TU

Komentáre sú uzavreté.