Marketérka Workoholicka – vďaka Jaspravím zarába aj na materskej

Ahoj, prezradíš, kto je workoholicka?

Som marketérka, ktorá si práve užíva materskú dovolenku v našom hlavnom meste a okrem prechádzok, starostlivosti a hrania sa s mojim najmilším parťákom rada zablúdim do vôd sociálnych sietí. Okrem toho sa rada smejem, milujem hudbu, cestovanie, občas fotím a naozaj s veľkým nadšením objavujem miesta, kde sa dá dobre najesť. Počas môjho profesného života som si prešla viacerými oblasťami, ktoré ma napĺňali a posúvali, no marketing sa mi dostal pod kožu a je to niečo, v čom som sa našla.

Ako si začínala? Ako sa ti predáva na jaspravim.sk?

Na jaspravím som zaregistrovaná snáď od samotného začiatku portálu, no aktívne využívať som ho začala až teraz. Bola to skvelá príležitosť ako zostať v kontakte so svetom, ktorý rieši aj iné témy ako tie bábätkovské. Výhodou je, že môžem svoje služby ponúkať priamo z domu a pracovať v čase a objeme, ktorý mi vyhovuje.

Ako si sa dostala k jaspravim.sk?

O jaspravím som sa dozvedela osobne, priamo od jeho zakladateľky, počas jedného inšpiratívneho stretnutia, čo ma, hoc s časovým odstupom, motivovalo zavesiť svoj prvý inzerát.

Čo by si zmenila na jaspravim.sk?

S fungovaním portálu som spokojná. Všetko na jednom mieste s kvalitným zákazníckym servisom. Nemusím riešiť byrokraciu a môžem sa venovať tomu, čo mám naozaj rada a v čom som dobrá.

Prezradíš na seba nejakú pikošku?

Bonusová info: Moje heslo je jednoduché: Rob, to čo ťa baví a nikdy v živote nebudeš musieť pracovať.
Profil predajcu workoholicka nájdete tu: link.

Komentáre sú uzavreté.