GUESTPODCAST: Keď si správne nastavíte podnikanie, môžete podnikať napríklad z AFRIKY…

Tento inšpiratívny rozhovor robila Martina Valachová v rámci jej podcastu ODZNOVA  prakticý sprievodca životom

Online svet nie je jedinou z možností, ako podnikať a cestovať. Môžete mať napríklad aj škôlku a časť roku tráviť v zahraničí. A ani deti nie sú prekážkou. Online vám pomôže kontrolovať jednotlivé aktivity vášho podnikania na Slovensku.

A dá sa to aj v čase korony.

Martina hovorí:  S Luciou Gomez som sa rozprávala aj o charite, domácom vyučovaní jej detí a celkovo o živote v Tanzánii, ale aj o tom, ako udržať podnikanie na diaľku tak, aby prosperovalo.

Zaujala ma jej veta, že niekedy sa môžeme stať prekážkou vlastného podnikania, keď ľuďom v projekte nedáme voľnosť a možnosť prejaviť sa.

Rozprávali sme sa aj o strachoch, ale aj o víziách.

Koľko stojí cestovanie v čase korony a lockdownu do Tanzánie a čo vám to aktuálne môže dať?

Čo k tomu potrebujete? 

Je tam wifi a viete odtiaľ pracovať a zapojiť deti do online vyučovania?

Prijmite pozvanie na rozhovor do podcastu, ktorý sme robili online a v pozadí budete počuť aj cvrčky, pretože Lucia s rodinou býva priamo na pláži…

Pozn. Pre vypočutie stlačte PLAY a ste v deji : – ). (ak počúvate na telefóne mimo podcastovú platformu priamo v článku, musíte si nastaviť DISPLAY a JAS na zhasnutie nikdy… Inak vám zvuk po chvíli vypne…)

Na záver…

Na Lucii ma zaujalo, že berie život ako príležitosť robiť veci dobre. Nebojí sa a vďaka tomu pomohla už mnohým ľuďom nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Je veľmi inšpiratívna a už len počúvať jej veselý hlas mi prišlo v týchto dňoch liečivé. Odporúčam preto vypočuť si pri šoférovaní, varení, žehlení, oprave bicykla… To už nechám na vás…

Podcast ODZNOVA – Praktický sprievodca životom nájdete aj na nasledovných platformách:

SPOTIFY

APPLEPODCAST

GOOGLEPODCAST

OVERCAST

RADIO PUBLIC

ANCHOR FM

PODBEAN

Komentáre sú uzavreté.