Jaspravím odporúča novinku pre prácu v 21. storočí

Zdravíme ťa,

budúcnosť (a peniaze) sú na webe, to je nám tu veľmi dobre známe. Ľudia z Jaspravím komunity majú radi jednoduchosť, efektivitu, využívajú mágiu online prostredia a robia veci, ktoré majú zmysel. Či už naši nováčikovia, ktorí na Jaspravím získavajú prvé zákazky, alebo skúsení PROfesionáli, ktorí neraz majú už rozbehnuté vlastné podnikania aj pomimo náš portál.

A keďže sme v tom všetci spolu, bol by hriech nepodeliť sa s vami o fíčurky a aplikácie, ktoré Vám môžu ušetriť veľa času, nervov a zbytočnej administratívy a pomôžu vám na ceste za podnikateľským úspechom. Dnes prinášame tip, ktorí ocenia najmä tí, ktorí začínajú freelancovať, a teda ich čaká vystavovanie faktúr a iné nezáživné veci. Alebo to môže byť inak?

Spoločnosť KROS prichádza v tomto období s novinkou, a tou je aplikácia KROS Fakturácia. Online riešenie dostupné z mobilu, tabletu a PC poteší každého, či už objavujete krásy našej krajiny, chodíte do coworkingu alebo robíte z domu. Faktúry a iné doklady moderného vzhľadu dokážete vďaka KROS Fakturácii vytvárať rýchlo a bezchybne.

Samozrejmosťou sú vychytávky 21. storočia, ako odosielanie dokladov klientom e-mailom rovno zo systému, platby cez QR kód, možnosť online platby rovno z faktúry, párovanie platieb, odosielanie upomienok, a iné. Ako sa vám darí, si viete odsledovať vo vždy aktuálnych prehľadoch. Zaujímavé, však?

A vedeli ste, že môžete mať Kros Fakturáciu úplne zadarmoNaozaj! Začínajúci podnikatelia a živnostníci ocenia štartovací Balík FREE, kde môžu vystavovať faktúry či zálohovky až 5 partnerom zadarmo.

Ak ste sa už trošku rozrástli a potrebujete viac funkcií, je pre vás vhodný Balík PRO. PRO pre našich PROčkárov? :)) Tento balík je určený pre živnostníkov a malé firmy. Vie pozbierať úhrady cez platobnú bránu alebo kartou, spáruje  vám platby a odošle upomienky neplatičom.

Kebyže rastiete ďalej, tak môžete prejsť na Balík FLEXI, ktorý naplní vaše najnáročnejšie predstavy o modernej online fakturácii. Okrem faktúr tu už vystavíte aj iné doklady, ako napríklad cenové ponuky či dodacie listy. Do budúcna bude tento produkt vytunený ešte viac a budete si vedieť viesť svoj malý minisklad, prepojiť sa s eshopom, spraviť vlastný prístup do systému svojej asistentke.

Každý si tu nájde to svoje. Nás tento produkt očaril a veríme, že zaujme aj vás.

Vyskúšať si ho viete na 30 dní nezáväzne ZADARMO.

Komentáre sú uzavreté.