Jaspravim.sk podporuje Handmade podnikanie na Slovensku

Ahoj, Jaspraváci a Jaspraváčky,

všetci vy, čo radi vytvárate niečo užitočné a pekné najmä svojimi šikovnými ručičkami.  🙌 🙌

Do pozornosti dávame udalosť, ktorú sa rozhodlo podporiť aj Jaspravim.sk:

V máji sa uskutoční v Bratislave HANDMADE celodenná konferencia určená pre tvorcov, výrobcov, umelcov či remeselníkov. Príďte zažiť zaujímavé prednášky a workshopy na témy, ktoré sa tvorivých ľudí bytostne dotýkajú.

Vypočuť si môžete zaujímavé prednášky, ktoré ti pomôžu dostať tvoje podnikanie na nový level. Legislatíva, logo a branding, propagácia na sociálnych sieťach… To všetko sa dozviete na jednom mieste od uznávaných odborníkov a mentorov.

V poobedných hodinách budú prebiehať zaujímavé workshopy ušité priamo na mieru všetkým handmade tvorcom. Kúpou lístka na konferenciu máte možnosť zúčastniť sa jedného zo šiestich exkluzívnych workshopov. Pri kúpe lístka nezabudnite napísať, na ktorý z nich sa prihlasujete. Kapacita workshopov je obmedzená.

Za konferenciou stojí naša šikovná predajkyňa, marketérka Nikkita, o ktorej si viac môžete prečítať tu:

Nikkitinu knihu Úspešné Handmade podnikanie zakúpite priamo na Jaspravim.sk TU aj s praktickým diárom. Veríme, že vám budú tieto cenné skúsenosti nápomocné. Budeme radi, ak sa o ne s nami podelíte na info@jaspravim.sk alebo na našej Facebook stránke. 

 

Komentáre sú uzavreté.