Marketérka Nikkita: Rozhodla som sa, že svoje dlhoročné skúsenosti zužitkujem v knižke

Ahoj Jaspraváci, dnes vám predstavujeme šikovnú žienku Veroniku, ktorú na Jaspravím.sk najdete pod nickom Nikkita. Nikkita sa venuje marketingu a tiež svojej vášni pre handmade, ktorú zúročila v svojej novučičkej knihe Úspešné handmade ponikanie. 

Viac nám o sebe prezradila v rozhovore:

  1. Ahoj Veronika, povedz, kto je Nikkita, ako by si ju krátko predstavila?

Ahojte, volám sa Veronika Bošková, pochádzam z Bratislavy a aj tu žijem. Som dušou tvorca a hlavou marketér. Venujem sa handmade tvorbe a tiež handmade podnikaniu. Milujem pekné veci, som veľmi vizuálne založená a s tým súvisí aj moje pôsobenie.

  1. Ako si začínala na Jaspravim.sk? Ako sa ti s nami spolupracuje? 

Na jaspravim som najskôr začala nakupovať – blogové články pre svoj web. Keď pribudla možnosť predávať aj produkty, tak som sa nadšene pridala k predávajúcim. Popri tom však stále nakupujem – naposledy som tu našla výborného strihača pre svoje rozhovory, ktoré s tvorcami natáčam.

3. Ako si sa dostala k jaspravim.sk?

Jaspravim som objavila vďaka CEO, Mirke Števkovej, ktorá má neuveriteľnú energiu. Stretli sme sa na školení a rozprávala o jaspravim s takým nadšením, že som to hneď musela preskúmať.

  1. Čo by si zmenila na jaspravim.sk?

Myslím si, že jaspravim je ojedinelý project, pre mikroprácu úplne ideálny. Možno by som zmenila len automatické potvrdzovanie dodania služby – niekedy sa v procese môže udiať niečo nepredvídateľné – dlhšie sa uploaduje video, zabudneš dodať všetky podklady….

5. Prezradíš nám o sebe nejakú zaujímavosť?

Som autorkou prvej slovenskej knihy o handmade podnikaní, ktorá práve vychádza. Táto téma mi je veľmi blízka a prednášam o nej na konferenciách a robím workshopy. Tak som sa rozhodla, že svoje dlhoročné skúsenosti zužitkujem v knižke, ktorá verím, že môže pomôcť mnohým ľuďom. A vychádza aj s diárom, ktorý je skvelým doplnkom pri plánovaní svojho handmade podnikania.

Nikkitinu knihu Úspešné Handmade podnikanie zakúpite priamo na Jaspravim.sk TU aj s praktickým diárom. Veríme, že vám budú tieto cenné skúsenosti nápomocné. Budeme radi, ak sa o ne s nami podelíte na info@jaspravim.sk alebo na našej Facebook stránke. 

Nikkita takisto vyrába rozkošné hanmade vecičky –  vyberajte tu –  či už motivačnú plátenú tašku, manžetové gombíky s monogramom, romantické otváracie zrkadielko, alebo chutnú Zúbkokrabičku pre najmenších.

 

Komentáre sú uzavreté.