Jaspravim.sk pozýva na Vianoce v Tržnici

Ahoj, Jaspraváci,

Predvianočný zhon ešte nikdy nebol takou lahodou! Na špeciálnej zimnej edícii Street Food Parku môžete obdarovať svoje chuťové poháriky svetovými pokrmami, kým na vianočnom trhu handmade a dizajnovej tvorby môžete nakúpiť originálne darčeky pod stromček. Priateľská atmosféra, sviatočná nálada a osobné stretnutia s lokálnymi výrobcami a poctivými kulinármi vás nabijú energiou na veľké vianočné finále!

 

STREET FOOD PARK
Na prízemí Tržnice nájdete Street Food Park so všetkými svojimi dobrotami z rôznych kútov sveta. Na svoje si prídu všetci, od vegánov cez vegetariánov až po milovníkov mäsa. Slané, sladké, kyslé, horké aj umami, naplníme všetky chuťové poháriky. Hlavné slovo má u nás kvalita a poctivý prístup.

HANDMADE MARKET
Na poschodí vás zase privítajú dizajnéri a handmade značky s pestrým výberom produktov. V ponuke budú módne doplnky pre dospelých aj deti z kvalitných materiálov, prírodná kozmetika, rôznorodé šperky na bežné aj špeciálne príležitosti, šik doplnky do domácnosti, originálne tašky, hračky plné fantázie, chutné drobnosti aj zero waste produkty.

ZERO WASTE BALENIE DARČEKOV
A keďže stále hľadáme cesty ako odľahčiť prírodu, ponúkame vám zadarmo možnosť nechať si zabaliť darček v duchu zero waste. Zabudnite na tradičné baliace papiere a dajte šancu šetrnejšiemu spôsobu. Kreativite sa medze nekladú.

DETSKÝ KÚTIK
Rodičom, starým rodičom, tetám aj ujom, ktorí sa k nám vyberú radi pomôžeme s drobizgom. V detskom kútiku ich čakajú pekné chvíle fantázie a zábavy.

HUDOBNÝ PODMAZ
Atmosféru pohody a sviatkov podčiarkne hudobný program, o ktorý sa postarajú naši DJi. Nalaďte sa na vianočnú náladu ich selekciou skladieb v tradičnej aj v netradičnej podobe.

Užite si prípravy na Vianoce na pozitívnej vlne, so štýlom a chutne!

OTVÁRACIE HODINY
17. 12. (utorok): 12:00 – 22:00
18. 12. (streda): 12:00 – 22:00
19. 12. (štvrtok): 12:00 – 22:00
20. 12. (piatok): 12:00 – 22:00

Stará tržnica, Námestie SNP 25
Vstup voľný

FB event: https://www.facebook.com/events/537158507099924/

Komentáre sú uzavreté.