TheMichalppz: Grafik, ktorý získava ocenenia aj ako herec

Ahoj, Jaspraváci, dnes Vám predstavujeme grafika, ktorý sa však takisto môže živiť úplne inak  – veď posúďte – Na Jaspravím sa veľmi tešíme, že ho tu máme – predstavujeme Vám Michala TheMichalppz 

  1.  Kto je TheMichalppz, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Volám sa Michal. Narodil som sa v Grécku, ale už niekoľko rokov bývam vo Zvolene 🙂 Aktuálne som v maturitnom ročníku strednej školy v odbore grafik. Už niekoľko rokov sa aktívne venujem aj natáčaniu videí. Taktiež sa mi podarilo zahrať v seriáloch ako komisár Rex alebo Prázdniny a vo filme Dubček. 🙂 Za svoju tvorbu sa mi podarilo získať aj 3x ocenenie Zlatá Klapka.

  1. Čo na Jaspravím ponúkaš, ako si sa k tomu dostal?

Ponúkam viac menej všetko z grafiky. Či už sa jedná o letáky, plagáty, bannery, vizitky, corporátnu identitu, rollup, logá, billboardy a ďalšie. Ale samozrejme nemám problém ani s tvorbou a strihom videa, prípadne so správou sociálnych sietí. Grafike sa venujem už niekoľko rokov a aj ju študujem, preto si rád rozšírim svoje porfólio a Jaspravim je ideálne.

  1. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Na Jaspravim som sa dostal úplne náhodne. Nejako som tu stránku objavil a našiel som na nej skvelý priestor. Následne som to odporúčil aj spolužiakom a teraz nás tu je z triedy asi 6 :-)))

  1. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Snažím sa ponúkať kvalitné služby a hlavne ľudský prístup. Nič nemá väčšiu hodnotu, ako ked je zákazník spokojný. Veľa ľudí sa ku mne stále vracia a odporúčajú moje služby ďalej, čo si veľmi cením 🙂 Budem sa snažiť v tomto pokračovať, učiť sa nové trendy, zlepšovať sa.

  1. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť? 

Uff.. Musím stále niečo robiť.. Nevydržím dlho bez práce, a ked mi počet objednávok klesne pod 10 tak dostávam depresie xD xD

My z Jaspravím Michalovi depresiu neprajeme, preto si pozrite jeho portfólio tu. 🙂

Zhovárala sa Binna

Komentáre sú uzavreté.