Letné kávičkové osvieženie s Coffeein na Jaspravim.sk!

 Ahoj, Jaspraváci,
leto láka k oddychu, k cestovaniu, k dovolenkám a zábave. Nikomu sa priveľmi nechce do žiadnej veľkej pracovnej aktivity, najradšej bysme cestovali, objavovali nové chute a vône, chladili sa vo vlnách oceánu…
Nuž, nie každému z nás je takýto nomad life dopriaty. Poniektorí musíme aj v lete sedieť doma alebo v kancelárii pri PC, robiť a osviežovať sa klímou či ventilátorom. Och.
Niet nad to vychutnať si aspoň dobrú kávičku. Leto je v plnom prúde a teplé cappuccino sa nikomu nežiada. Chalani z Coffeein preto pre vás pripravili tip na 5 ľadových káv, ktoré si môžete pripraviť doma alebo v kancelárii do 2 minút.
Kávy Coffeein sú chutné a na Slovensku pražené. V novom designe objavíte kávy z celého sveta, na obale ich vždy symbolizuje niečo typické pre danú krajinu. Zviera, kultúrna pamiatka a podobne.
Navyše v lete si môžete zadovážiť limitku Summer blend , ktorý spája tri druhy káv v aj ovocnom a sladkom mixe chutí a je skvelý na všetky formy prípravy.
Máte chuť na výbornú kávičku? Celé leto budeme súťažiť o kávy Coffeein na našom Facebooku, každý týždeň vyhlásime novú otázku. Sledujte nás!

Komentáre sú uzavreté.