Úprava zmluvných podmienok a pohľad do zákulisia

Ahoj, Jaspraváci,

V rámci nášho neustáleho úsilia o zlepšovanie transparentnosti komunikácie a vytvárania bezpečného online priestoru tak pre predávajúcich ako aj pre kupujúcich, aktualizujeme naše Zmluvné podmienky („Zmluvné podmienky“), ktoré sa upravia tzv. “Dodatkom zmluvy”.
Nové Zmluvné podmienky vstúpia do platnosti.
Pozrite si ukážku TU.
Keď najbližšie navštívite váš obľúbený portál jaspravim.sk budete mať možnosť prijať nové Zmluvné podmienky. Ak potrebujete ďalšie informácie, asistenciu alebo ak s novými Zmluvnými podmienkami z nejakého dôvodu nesúhlasíte a chcete ďalšie informácie, kontaktujte nás prosím na info@jaspravím.sk. K dispozícii sme takisto on-line na livechate každý pracovný deň.

V rámci upraveného „Dodatku“ riešime tému  pod heslom „poďme sa dohodnúť mimo portál“, ktorá rezonuje našim zákazníckym servisom.
Máme oveľa radšej tvorivú a žičlivú stránku nášho portálu, kde sa dennodenne prepájajú desiatky až stovky ľudí a vzájomne si pomáhajú. Stránku, kde sa predajcovia nesnažia svojim potencionálnym aj súčasným klientom posielať  „natvrdo“ svoje kontakty spolu s obľúbenými heslami o tom, aké je výhodné obísť tento priestor.

Vytvorili sme bezpečnú a technicky náročnú stránku pre nákupy a predaje on-line od výmyslu sveta. Ak ste začínajúci podnikateľ a potrebujete výhodne a kvalitne zastrešiť napríklad navrhnutie loga, webstránky, pridávanie produktov na nový eshop, vymýšľanie textov, článkov, preklady –  ste u nás na správnom mieste.
Ak ste začínajúci či profi freelancer – nájdete u nás bezpečné miesto a priestor, kde získate nových zákazníkov bez zbytočných marketingových nákladov, ktoré investujeme pre Vás a za Vás.

S heslom „poďme sa dohodnúť mimo portál“ prichádzajú však aj nahnevané správy od sklamaných kupujúcich, že nebola dodaná služba, ktorú si objednali (my ju v systéme nevidíme ako objednanú), bola dodaná zle, s chybami, alebo vôbec :(.

Bohužiaľ, ak nebola v systéme vytvorená a zaplatená riadna objednávka ( cez zelený bezpečný gombík objednať) nevieme vám pomôcť.

Málokto si uvedomuje, koľko času, energie a nesporne aj financií investujeme denne do propagácie a marketingu, zákazníckej podpory, údržby stránky, vývoju backofficu – aby vám u nás bolo dobre, aby sme vás vedeli prepájať s potencinálnymi klientmi, aby vás našli, aby ste si zarobili. Sme s vami už viac ako 8 rokov. Chápeme, že sme na Slovensku…aj s lokálnymi chybičkami a prapoviedkami o tom, ako „si tu každý robí čo chce, kedy chce a ako chce“, preto je to tažšie, ale verime v ľudí a ich schopnosti, preto to robime každý deň ďalej a nezabalili sme to hneď pred rokmi, ale posúvame hranice možností…

To, že dáte link na svoje portfolio je v poriadku (je potrebné ukazať svoju prácu) sme radi, že využívate  jaspravim.sk a jeho výhody, to že komunikujete so svojimi kupujúcimi po realizácii objednávky, (keď si už objedná tvoju službu) je tiež v poriadku – sú typy služieb, kde to inak nejde…my to vieme.  Nie je to však v poriadku pred samotnou objednávkou, nakoľko potom vás ako predajcu a ani kupujúceho nedokážeme chrániť.

Viac o bezpečnosti sa dozviete tu:

Keď najbližšie navštívite váš obľúbený portál jaspravim.sk budete mať možnosť prijať nové Zmluvné podmienky. Ak potrebujete ďalšie informácie, asistenciu alebo ak s novými Zmluvnými podmienkami z nejakého dôvodu nesúhlasíte a chcete ďalšie informácie, kontaktujte nás prosím na info@jaspravím.sk.
K dispozícii sme takisto on-line na livechate každý pracovný deň.

Mirka
spoluzakladateľ projektu jaspravim.sk
Ak máte otázky píšte mi na mirka@jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.