LLap_Services: Jaspravim.sk sa ukázala ako veľmi dobrá voľba pre začínajúce podnikanie

Je fanatikom start-upov, aktívne sleduje túto oblasť. Venuje sa kreatívnemu online marketingu. Má certifikáciu pre GoogleAds a GoogleAnalytics. Je absolventom rôznych školení pre Facebook a video marketing. A úspešne predáva na Jaspravim.sk.

Spoznajte LLap_Services. 🙂

1. Kto je LLap_Services, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?
Na portáli jaspravim.sk pôsobím pod menom LLap_Services. Nickname má prezentovať celkové riešenie online marketingu pre firmy a podnikateľov, ktorý pôsobia v rôznych oblastiach. Som veselý človek, mám 27 rokov, študoval som technickú univerzitu v Brne a určitý čas som žil v Sydney, kde som pracoval ako SEM Manager pre 2 e-shopy. Teraz vykonávam prácu z domu, z východného Slovenska.
2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?
Momentálne sa naplno venujem len online marketingu a neustálemu vzdelávaniu v tejto oblasti. Rovnako ma baví naberať nové poznatky a skúsenosti z efektívneho riadenia firiem a zakladanie startupov.
3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravím, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?
Na portáli som začal inzerovať svoje služby, aby som dokázal zaplatiť splátky svojho úveru, ktorý som mal z banky pre svoj iný podnikateľský projekt. Postupom času sa ale jaspravim ukázala ako veľmi dobrá voľba pre začínajúce podnikanie, získanie množstva skúseností, klientov, preto som to začal brať viac profesionálne. Momentálne dokážem zabezpečiť prémiové služby vysokej kvality, s ktorými je 99% klientov spokojných.
4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?
Moje plány do budúcna sú stále napredovať a rozvíjať svoje podnikanie aj vďaka portálu jaspravim.sk.
5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť? 
Pikošku o sebe nemám žiadnu. Vždy sa snažím riadiť výrokom, ktorý použil Steve Jobs v jednom zo svojích vystúpení pred študentmi Stanford University „Stay Hungry, Stay Foolish“.
Porfólio služieb LLap_Services nájdete tu. 
Vyššie uvedené napísal Marek Páll, ktorý účet na portáli zakladal, momentálne zastrešuje ale všetky služby brat Miroslav Páll, ktorý sa všetkým klientom venuje na 100%.

Komentáre sú uzavreté.