😍S nami máte už viac ako 2 milióny EUR 😍

Ahoj, Jaspraváci,

dokážete si prestaviť, aké množtsvo predstavujú 2 milióny? Mať ich na účte môže byť celkom fajn. Čo byste si kúpili? 2 milióny predstavuje takisto viac ako 1/3 obyvateľov Slovenska. To už je riadne číslo.

Dva milióny hrdo oslavujeme aj my – presne toľko si totižto už ľudia zarobili mikroprácou cez náš web www.jaspravim.sk – to je úžasné, však?

Jaspravím sme založili preto, lebo veríme, že každý chce robiť len to, čo ho baví, žiť pestrý život, byť slobodný a pritom mať aj nejaké peniaze vo vrecku. 

Netrvalo dlho a myšlienka mikropráce sa ujala tak, že tisícky ľudí si teraz privyrába svojou šikovnosťou a žije tak slobodnejší život.
Od nášho vzniku v roku 2011 sa rady jaspravákov rozrástli a dnes je nás už viac ako 200 000! No nie je to úžasné číslo?! Pre nás áno.

Baví nás rozvíjat slobodné podnikanie, freelance a mikroprácu na Slovensku. Tešíme sa z práce a ponuky šikovných slovenských hlavičiek a ručičiek.

Obrat 2 000 000 EUR nám ukazuje, že naša práca má zmysel aj najpriek prekážkam, ktoré musíme denno-denne prekonávať.

Ďakujeme vám a tešíme sa z vašich – našich spoločných úspechov.

Ak máte otázky,  neváhajte a kontaktujte nás na našom chate denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 alebo na e-maile info@jaspravim.sk

Váš tím jaspravim.sk

 

 

 

Komentáre sú uzavreté.