Využi leto a dovolenky na rozbeh svojho podnikania – s Jaspravim.sk!

Ahoj Jaspraváci, ako si užívate leto, slnko nám zatiaľ veľa pekného nepredviedlo, čiže možno trávite viac času za počítačom ako vonku. Čo tak využiť čas efektívne a niečo si zarobiť?

Ak ešte len začínate, na jaspravim.sk máte ideálnu možnosť  uviesť sa na trh mikropráce a vyskúšať si, ako bude vaša služba úspešná, či oslovíte dostatok ľudí, či bude o vašu službu či produkt záujem.

 

 

My z jaspravim.sk sme tu pre to, aby sme Ti pomohli začať. Preto nezabúdaj najmä na tieto body:

  1. Dbaj na skvelý imidž

Daj si záležať na svojom osobnom profile – často je to prvá vec, ktorú si Tvoj potencionálny klient pozrie. Odporúčame tu uviesť tvoje reálne foto, dbaj na kvalitu a tiež dojem (prezentuješ svoju dôveryhodnosť a proaktívny prístup). Vyplň si osobný profil – uveď kto si, čím sa zaoberáš, čo vieš. Buď prirodzený a príjemný.

2. Pridaj si kvalitné inzeráty

Naozaj si daj na svojich inzerátoch záležať – zle napísaný inzerát buď vôbec neschválime a musíš ho celý prepracovať, alebo nie je tak pútavý, ako inzerát konkurencie, a aj keď si možno šikovnejší, nikto o tom nevie. Pozor, tiež sa nepodceňuj! Niektorí predajcovia sa snažia zaujať nízkou cenou, naopak však odradia potencionálnych kupcov, ktorí si radi za kvalitné služby priplatia. Ako si pridať ten najlepší inzerát, nájdeš tu:

3. Komunikuj!

Je jasné, že v lete sa nikomu nechce nič robiť, ale ak si si už dal prácu s pekným popisom profilu aj inzerátu, nepokaz si dobrý imidž tým, že nebudeš odpovedať potencionálnym záujemcom na ich otázky cez správy. Pozor, nikdy nedodávaj hotovú objednávku v správach – vždy počkaj na aktívnu objednávku od kupujúceho. Keď nebudeš komunikovať so záujemcami, ľahko si ťa zaradí k neaktívnym používateľom a už sa k tebe nevráti. Pokiaľ si dokonca budú sťažovať, že nekomunikuješ, môže ti byť znížený level alebo zablokované konto. Váž si teda svojich zákazníkov.

Veríme, že sa ti podarí úspešne rozbehnúť svoje mikroslužby na našom portáli, ak by si potreboval pomoc, sme tu pre Teba na e-maile info@jaspravim.sk, alebo na našom livechate, teraz v pracovné dni denne od 9:00 – 12: 00 a popoludní od 13:00 – 17:00, v piatok iba do 16:00.

Tešíme sa na pokec a prajeme Ti krásne a úspešné leto.

Ilustračné foto: Unsplash.com

Komentáre sú uzavreté.