Módna sylistka Alexandra003 kedysi nosila uniformu

1. Kto je Alexandra003, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Na vašom portáli mám meno Alexandra003 a okrem toho, že milujem písanie, venujem sa osobnému stylingu a farebnej typológii. Ako redaktorka pracujem aj pre portál akcnezeny.sk a kurzy fashion stylist, wardrobe stylist, a colour stylist som si spravila počas materskej. Potom som si vytvorila web stylist.sk a ponúkam konzultácie a chodievam na nákupy s klientkami ako personal shopper. Okrem toho spravujem dva eshopy – sperkyalexandra.sk a najnovšie mamimo.sk na potlač rodinných tričiek. Bývam v Bratislave na Trnávke a mám 4 deti.

2. Prečo si začala s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Prvý krát som počula o tomto portáli od marketérky Tamary Gončárovej a profil som si vytvorila v čase, keď som ešte neprispievala na portál akcnezeny.sk. Túžila som sa realizovať v písaní a aj si niečo zarobiť. Myslím, že je to skvelá príležitosť pre ľudí, ktorí sa niečomu venujú a chcú si privyrobiť. Nemusia investovať nemalé finančné prostriedky do vlastného webu a reklamy – na portáli jaspravim.sk sa zviditeľnia zadarmo.

3. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Plánujem dokončiť nový web stylistka.sk, ktorý bude bežať na platforme wordpress. Chcela by som dokončiť nejaké ebooky týkajúce sa oblasti stylingu a móde. Taktiež sa plánujem venovať vytváraniu nových motívov na potlač tričiek, aby som oslovila aj inú cieľovú skupinu. Ale to asi až vtedy, keď mi najmenšiu Sašku zoberú do škôlky – v auguste bude mať tri roky, a tak by som už mohla naplno pracovne fungovať.

4. Čo jedinečné by si o sebe chcela prezradiť?

Tých zaujímavostí je viac, ale spomeniem to, že som kedysi nosila uniformu. Pracovala som totiž štyri roky v Policajnom zbore:) Taktiež som mala záľubu v bojových umeniach, najmä v aikide a ju jutsu, a venovala som sa aj nádychovému potápaniu – freedivingu, kde som spoznala aj svojho manžela.

Autor foto: František Bodnár

Komentáre sú uzavreté.