Jaspravím pomáha naštartovať nielen váš biznis, ale pomáhame aj ďalej

Ahoj, Jaspraváci,

pred necelým rokom sme vám predstavili dvojicu šikovných žien, kupujúcu sjanku a predajkynu workoholičku, ktoré sa vďaka nášmu portálu našli a vytvorili trvácnu pevnú spoluprácu a rozbehli to vo veľkom.

Nieje to len o tom, že si anonymný kupujúci objedná u anonymného predávajúceho.My na jaspravim.sk ideme ďalej. Prepájame ľudí, prácu, príbehy a neraz aj životy. Tešíme sa, že sa značke Olival darí, a naďalej ju ako naše vychádzajúce hviezdy podporujeme a držíme jej palce.

A skvelý darček teraz od nás môžete získať aj vy – značka Olival pripravila v spolupráci s Jaspravim.sk skvelú akciu na v 2 bestsellery z ich ponuky –  Magický zlatý suchý olej a Magický suchý olej , ktoré môžete mať teraz v špeci ponuke iba pre jaspravákov – jupíííí.

 💥 💥 💥So špeciálnym kupónom si ich teraz môžete kúpiť o 50% lacnejšie. 💥 💥 💥

Zľavový kupón tu:

 

 

Ak ste fanúšikom prírodnej kozmetiky alebo jednoducho kvalitných produktov, prečítajte si viac o výrobkoch a značke Olival na FB stránke Olival Slovensko alebo priamo na webe www.olival.sk.

Našli ste sa aj vy u nás na jaspravim.sk a potrebujete pomôcť Vášmu podnikaniu?

Chcete odpromovať vašu službu, či produkt?
Napíšte nám na info@jaspravim.sk do predmetu správy uveďte SPOJILI SME SA NA JASPRAVIM a my sa na oplátku radi spojíme s vami a pomôžeme.

Fotky nafotila naša šikovná:  Severjuh
Priestory: Kaviareň v Bratislave: Charovnémiesto

Foto: Archív workoholička + sjanku

 

Komentáre sú uzavreté.