Našli sa na Jaspravim.sk a rozbehli to vo veľkom

Každý z nás túži nájsť správneho partnera „do voza i do koča“, ktorý nás pochopí a podporí – či už v bežnom vzťahu, tak i v biznise. Objaviť „perfekt mač“  teda dokonalú zhodu sa nie vždy podarí. Krédom nášho portálu je, že vytvárame miesto, kde sa stretáva ponuka s dopytom, preto sme sa aj my na Jaspravim.sk úprimne potešili dvojici šikovných žien, kupujúcej sjanku a predajkyni workoholičke, ktoré sa vďaka nášmu portálu našli a vytvorili trvácnu pevnú spoluprácu.

 

Fotky nafotila naša šikovná:  Severjuh
Priestory: Kaviareň v Bratislave: Charovnémiesto

Workoholičku sme vám pred časom predstavili na blogu tu v testimoniale – dnes sme pre Jaspravím vyspovedali jej spokojnú zákazníčku Silviu.

Silvia, prosím, úvodom nám prezraď niečo o sebe, kto si, čím sa zaoberáš, a ako si sa dostala k Jaspravím?

Pracujem vo finančnom sektore, som štandardnou zamestnankyňou na plný úväzok a popri zamestnaní sme sa s rodinou rozhodli aj podnikať. Vždy som sa zaujímala o módu a kozmetiku, dokonca som sa naučila aj šiť, aby som si vedela vytvoriť vlastné modely, ktoré som potom hrdo nosila. Mojou ďalšou vášňou sa stala naša záhradka, v ktorej pestujem zdravú zeleninu a ovocie pre našu vlastnú spotrebu. Milujem prírodu, prechádzky s naším psom, lyžovačky s rodinou, zbožňujem zvieratá. Zaujímam sa o mnohé témy a neustále mám potrebu naučiť sa niečo nové, mojím nepriateľom je však čas. Keby tak deň mal 48 hodín…

Podnikanie popri zamestnaní som v pláne nemala, pretože som bola aj tak dosť vyťažená, no chorvátska prírodná kozmetika značky OLIVAL ma oslovila natoľko, že som sa rozhodla priniesť ju na Slovensko, aby aj slovenskí spotrebitelia mali možnosť spoznať a používať tieto kvalitné produkty, pretože slamienkový olej, ktorý je jednou z jej ťažiskových zložiek na našom trhu nie je až taký rozšírený a má naozaj obrovské účinky na vitalitu a sviežosť pleti.

2.  Na Jaspravim si nadviazala úspešnú spoluprácu s uživatelkou workoholicka – ako ste sa „našli?“ Prečo si sa rozhodla práve pre ňu? Čím ťa oslovila?

Hľadala som správcu pre svoju firemnú FB stránku. Chcela som však finančne prijateľné riešenie, z tohto dôvodu som neoslovovala väčšie spoločnosti, ale som sa zamerala na jednotlivcov. Objavila som stránku Jaspravim, o ktorej som predtým ani nevedela. Po nahliadnutí som však zistila, že už pozitívnu skúsenosť s podobným  portálom mám, logo našej spoločnosti vytvorila šikovná grafička zo zahraničia. Veľmi som sa potešila, že aj na Slovensku existuje takáto stránka. Najprv som si vyhliadla jedného predajcu, ktorý ma oslovil svojim komentom a skúsenosťami. Ako druhú som si poznačila workoholičku, zaujalo ma najmä jej užívateľské meno, potom koment a v neposlednom rade aj to, že je žena a určite má lepší vzťah ku kozmetike ako muž. Keď som ju spoznala trochu bližšie, neváhala som a zvolila si  ju pre spoluprácu.

3. Ak by si mohla jedným slovom opísať vašu spoluprácu, čo by to bolo (a prečo?)

Perfektná. Jana je veľmi kreatívna, do práce ju vôbec nemusím tlačiť – je fakt workoholička :-). Má skúsenosti, výborné nápady a niekedy akoby mi čítala myšlienky, jednoducho ma dopĺňa. Vyžaruje z nej radosť z práce. Som veľmi rada, že som si ju vybrala.

 


Fotky nafotila naša šikovná:  Severjuh
Priestory: Kaviareň v Bratislave: Charovnémiesto

4. Čo ti vzájomná spolupráca dáva?

Keďže som doteraz nemala skúsenosti s marketingom na sociálnych sieťach, mnohému sa od nej priúčam. Mám väčšiu odvahu rozvíjať svoje podnikanie – spočiatku som neplánovala otvoriť  eshop v tak krátkej dobe po založení FB stránky, pretože som nemala v tejto oblasti skúsenosti. Jane však dôverujem a spolieham na ňu. Viem, že technickú časť prípravy a prevádzky eshopu zastreší a dá  zo seba do toho aj omnoho viac.

5. Ak by aj iní kupujúci chceli nájsť toho NAJ predajcu pre seba, čo by podla teba mali urobiť, ako ho hľadat, na čo sa zamerať?

Ja som dala na svoju intuíciu. Je dôležité, ako sa predajca  prezentuje, čo o sebe napíše, ako zhodnotí svoj prístup k práci , čo ponúka. Predajca na vás musí mať dostatok času,  reagovať by mal na Vašu  úvodnú požiadavku čo najskôr, maximálne do 1 dňa – aspoň jednou vetou (ak je napríklad na dovolenke, alebo je veľmi zaneprázdnený).  Ak si na Vás nenájde čas na začiatku, môže tento problém pretrvávať aj neskôr. Dôležité sú aj hodnotenia ostatných kupujúcich. Ja som si po prvotnom zvážení všetkých kandidátov vybrala vo finále dvoch, s ktorými som sa chcela stretnúť.  Keď som sa však stretla s Janou, ďalej som výber neriešila.

6. Čo je podľa teba na Jaspravim unikátne, čo by si odporučila najlepšej kamoške? Nakupuj na Jaspravim, lebo…

Na tejto stránke určite nájdeš to, čo hľadáš. Kreatívnych a šikovných ľudí zo všetkých oblastí služieb.  Títo predajcovia sa prezentujú osobne,  berú na seba zodpovednosť za odvedenú prácu. Ich tvorba nie je ukrytá za menom nejakej firmy a väčšinou je finančne aj dostupnejšia.  Ak zákazník nie je spokojný s odvedenou prácou, môže ihneď zviditeľniť svoj negatívny názor, takže si môžeš byť istá, že si  vyberieš dobrého partnera na spoluprácu. Komunikuješ priamo s tvorcom produktu, ktorý si si objednala, počúvaš jeho názory a dotvárate výsledný produkt spoločne. Ak máte vlastné malé podnikanie, mnohokrát riešite účtovníctvo alebo iné služby so známymi, alebo nimi odporučenými osobami, väčšinou však narazíte na problém zdokladovania nákladov. Jaspravim vyrieši aj tento problém za Vás. Máte možnosť vybrať si z väčšieho okruhu ľudí a zároveň budete mať doklad o vykonanej službe, ktorý si môžete zahrnúť do nákladov firmy.

7. Skvelé, krajšie by sme to nepovedali. Sme veľmi radi za rozhovor a zdieľanie skúseností. Je ešte niečo, čo by si rada odkázala používatelom portálu Jaspravím? 

Držím palce všetkým predajcom v rozvíjaní ich zručností a slobodnej tvorbe, nech majú čoraz viac možností venovať sa práci, ktorá ich naozaj baví a zákazníkom prajem, aby na stránkach Jaspravim vždy rýchlo a jednoducho našli toho správneho partnera pre spoluprácu.

Ak ste fanúšikom prírodnej kozmetiky alebo jednoducho kvalitných produktov, prečítajte si viac o nás a našich výrobkoch na  FB  stránke Olival Slovensko  alebo priamo v našom webe www.olival.sk.  Čakajú tu na Vás príjemné prekvapenia 🙂

Fotky nafotila naša šikovná:  Severjuh
Priestory: Kaviareň v Bratislave: Charovnémiesto

Zhovárala sa: Binna

Foto: Archív workoholička + sjanku

 

Komentáre sú uzavreté.