Novinka na Jaspravim! Hodnotenie už aj pri ponuke na mieru.

Ahoj Jaspraváci,

ako viete, neustále pracujeme na tom, aby u nás bolo dobre kupujúcim ale i predávajúcim. Aby kupujúci dostávali zaplatené za ich robotu, čas, snahu a prístup, a aby kupujúcim bola dodávaná kvalitná robota včas, aby získali výborný zákaznícky servis a podobne.

Z tohto dôvodu má Jaspravím.sk zavedený hodnotiaci systém, kedy kupujúci môže po každej objednávke ohodnotiť predávajúceho hviezdičkami i slovne. Aj množstvo hviezdiček a pozitívnych hodnotení určuje kvalitu predajcu, preto si mnohí dávajú na hodnotení záležať.

V minulosti táto možnosť nebola dostupná pri tzv. ponuke na mieru. Ponuka na mieru je špecifická tým, že je určená iba konkrétnemu záujemcovi, nemusí prejsť schvaľovacím procesom, v podstate si dohodnete podmienky priamo medzi predajcom a kupujúcim.

Nakoľko ponuka na mieru v minulom roku začala byť na portále obľúbená, začaly sa vyskytovať občas situácie, že predajcovi chýbalo hodnotenie pre získanie vyššieho levelu. Niekorí predajcovia ponúkajú špecifické služby a mnoho ich objednávok sa rieši výhradne cez ponuku na mieru, čiže i keď robia veľa, navonok nevyzerajú ako Majster predajcovia.

Vypočuli sme vaše želania a odteraz už môžete hodnotiť rovnako služby bežne inzerované i ponuky na mieru. Každá služba teraz môže dostať kladné i záporné hodnotenie, podľa toho, aké si zaslúži. Všetci predpokladáme, že tých kladných sa urodí oveľa oveľa viac.

Ak máte akékoľvek otázky,  neváhajte a kontaktujte nás na našom chate denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 alebo na e-maile info@jaspravim.sk

 

Komentáre sú uzavreté.