♥ Aký bol rok 2018 na Jaspravim.sk? ♥

Ahoj, Jaspraváci! Nový rok 2019 sa hrdo hlási k slovu, prvé dva týždne sú za nami, ani nevieme, ako. Vaše naše Jaspravím.sk oslávilo na jeseň už svoj 7 rok :).
Kto by to bol povedal, že už 7 rokov na Slovensku podporujeme kreativitu, slobodu a mikroprácu. Woow.

V roku 2018 sme podrástli zmúdreli, design zmenili, no stále sme sa snažili pomáhať našim predajcom a kupujúcim, aby vám u nás bolo dobre, aby ste si zarobili peniažky a rozvíjali svoj talent.

Aké boli najväčšie udalosti a zmeny roku 2018?

✓Ešte vo februári sme kompletne zmenili náš bodový systém, aby bol motivujúci a fér. Zvýšili sme bodovú hodnotu za niektoré aktivity, ktoré Vám prinesú možnosť topovať – teda posunúť si inzerát u nás na jaspravim.sk vyššie a teda byť viditeľnejší a tak predať VIAC.

Na jar sme aktívne podporovali HANDMADE tvorbu, nielen zvýhodnenými podmienkami predaja handmade produktov, možnosti predaja na dobierku, ale takisto Jaspravim.sk sa stalo mediálnym partnerom prvej Handmade konferencie, ktorá sa uskutočnila v máji v Bratislave. Handmade konferenciu sme podporili aj na jeseň v Bratislave a Košiciach. 

V apríli sme zmenili maximálny možný limit objednávky z 250 eur na 5 000 eur. Potešili sa mnohí. A najbližšie bude „sky is the limit“.

Posvietili sme si  na nefér predajcov a na dodržiavanie kódexu a obchodných podmienok. Sme radi, že mnohí zareagovali pozitívne a dodržiavajú pravidlá portálu aj základnej ľudskej slušnosi a fér play. Tych druhých už poväčšinou na jaspravim.sk nenájdete. Ak však predsa, dajte nám vedieť na info@jaspravim.sk.

✓Koncom apríla sme pre vás otvorili VIP KLUB! Ide o novú unikátnu službu, kedy členom nášho portálu poskytujeme na jeden rok výhody, aké nemá každý predajca alebo nakupujúci. Tieto výhody vám pomôžu ušetriť na topovaní alebo nechávať si  napríklad vyplácať zárobky skôr, ako ostatní a ešte o mnoho VIAC. Členstvom vo VIP KLUBE Jaspravim.sk získaš mnoho výhod, ktoré štandardní predajcovia nemajú. Iba za 29,99 EUR ročne získaš výhody v hodnote minimálne 119 EUR + ďalšie výhody, ktoré sa ani vyčísliť nedajú.

V lete sme si užili kávičkovú rozdávačku s Coffeein.sk na našom Facebooku a vychutnali si ich nové kávové série i limitky! Milujeme ich kávu a priznávame, že sme závisláci…ehm … na ich káve. Chalani ste perfektní.

V lete sme sa okrem opaľovania a dovolenkovania ( pssst – naša šéfka Mirka porodila malého jaspraváka -takže náš tím sa rozrástol)  venovali aj blogu, pripravili pre vás v spolupráci so s Slovenskou sporiteľňou a podnikaní a startupoch, priniesli niekoľko zaujímavých tipov, ako nakopnúť biznis aj cez leto, poprípade ste mohli získať zaujímavé zľavové kupóny.

Na jeseň sme nadviazali spoluprácu s koncernom Škoda, ŠKODA partneri na základe špeciálneho promo kódu získali výhodné služby jednotlivých kreatívcov na Jaspravim.sk v rôznych oblastiach. Je nám cťou prepájať slovenských šikovníkov so zástupcami zvučných spoločností a veríme, že ich vzájomná spolupráca pomôže rásť a rozvíjať sa obidvom stranám.

✓Projekt Jaspravim.sk bol nominovaný na IT GALA v kategórii IT projekt roka, v ktorej bol ocenený krásnym druhým miestom. Keď na 1. mieste bola Tatra banka  …ooo sme hrdíííí ako nikdy.

V decembri sa nám podarilo dielo najväčšie a najvýznamnejšie – prezliecť naše Jaspravím do slávnostného, nového šatu. Nový, moderný a čistý redesign webu Jaspravim.sk dnes uzrel svetlo sveta. Tešíme sa. Na redesigne starostlivo pracoval celý náš tím programátorov dlhé letné, jesenné, zimné večery. A nikomu to nehovorte, ale náš „big boss“ a jeden z tvorcov jaspravim,sk pri tom opäť viac ošedivel …ehm.

✓Na Facebooku sme si zasúťažili o hodnotné darčeky značky Dormeo, a nasledne si užili pokojné a pohodové vianočné sviatky, poprikrývaný ich hrejivými dekami, aby nám aj doma v papučiach teplo bolo.

✓ Náš zákaznícky servis sa činil, dievčatá odpovedali v roku 2018 na 11.938 vašich e-mailov, vybavili 7.518 livechatov a sprocesovali 24.722 inzerátov. Veľká pochvaľa nášmu tímu!!!

Ako vidíte, Jaspraváci, bol to novinkami nabitý rok, a veríme, že 2019ka nám všetkým prinesie ešte viac pozitívnych zmien, kopec zárobkov a spokojných používateľov, nových on-line priateľstiev.

Tešíme sa spolu s vami, čo nám rok 2019 prinesie.

Váš tím Jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.